Stoğunuzda bulunan Parça Kablolar

xlpe_kablo

Üye
Katılım
31 Mar 2011
Mesajlar
16
Puanları
1
Yıllardır orta gerilim işleri ile uğraşan bir firma olarak yaşadığımız en büyük sıkıntılardan biri acil ihtiyaç durumunda bulunamayan kablolardı. Metrajı ya da kesiti sebebiyle imalatçıların da olumlu yanıt vermediği kabloları bulmak imkansız hale gelirdi.

Aynı şekilde aylarca yıllarca depolarda saklanan ve bu yılların sonunda belki de hurda fiyatına satılan kabloların getirdiği finansal yük de cabası.

Gerek metraj gerekse kabloların özellikleri sebebiyle bulunamayan kabloların tedariğini sağlamak amacıyla bir proje geliştirdik.

Oluşturulan sistem ile Türkiye'nin neresinde olursanız olun stoğunuzda bulunan kabloları, satmak istediğiniz fiyatı siz belirleyerek listeye dahil ediyorsunuz. Aynı şekilde herhangi bir parça ya da özel kesitli kabloya ihtiyacınız olduğunda sistemden tedariğini sağlayabiliyorsunuz.

Elinde kablosu bulunan firmaların güncel fiyata yakın bir şekilde kablosunu satabileceği, acil kablo ihtiyacı olan firmanın güncel fiyatından daha düşük fiyata kablosunu tedarik edebileceği bu sisteme desteğinizi bekliyoruz.

Sırf ticari amaç güdülmeyen, herkesin kazancına ve faydasına olacak KOSGEB destekli projemiz için parcakablo.net sitemize bekliyoruz.

(Kabloda bir geri dönüşüm projesi olarak gördüğümüz sistemi anlatıığımız mesajımızın reklam mesajı olarak algılanmamasını mod arkadaşlardan ve kontrolkalemi.com sitesinden talep ediyoruz)
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Gerçekten iyi fikir yıllardır yaşadığımız sıkıntılara değeceni ümit ediyor tebrik ediyorum.
 
Tebrikler, site de çok güzel olmuş.
 
tebrikler güzel bir fikir talep görecegini tahmin ediyorum
 
Site güzel fakat ürün resimlerinide eklerseniz daha güzel olur .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst