STM32F4 Discovery

firzen

Bölüm Yöneticisi
Yönetici
Bölüm Yöneticisi
Katılım
14 Tem 2010
Mesajlar
363
Puanları
6
Yaş
33
Konum
Sheffield
Merhabalar;
Arkadaşlar ben bu Kit Kullanımı hakkında bir kaç soru soracaktım aranızda belki bilen vardır belki öğrenmek isteyen vardır.KİTin üzerinde herşey hazır halde satılıyor yani git üzerinde BİLGİSAYARA TAKILIP PROGRAMLAMA ÜNİTESİ, HAREKET SENSÖRÜ 4TANE LED KULAKLIK MÜKROFON GİRİŞİ MİCRO USB GİRİŞİ 100TANE KULLANILABİLİR BACAK RESET TUŞU USER TUŞU vs...Zaten internette incelediğiniz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız Fiyatı komik denecek ölçülerde 33TL :)
Bizim asıl konumuz ise "PC ÜZERİNDEN MÜKRODENETLEYİCİ KONTROLÜ" bu KİTİN üzerinde hazır ÇİPe entegreli bir micro USB var zaten bu da bize donanımsal rahatlık sağlıyor fakat problem şu buradaki USB Protokolu nasıl kullanacağız?
Bize bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden Teşekkür Ederim...

stm32f4_discovery.jpg
 
Öncelikle bilgisayarına ST Toolset kurmalısın, bunu kurduğunda ST Visual Develop adında bir debugger yazılımı ile ST visual programmer ve usb driver'ı kurulmuş olacak. ST Visual Develop çok güzel olanaklar sağlayan bir tool, breakpointler, watch window, özellikle advanced breakpointler çok işe yarıyor.

Bunu kurduktan sonra programlayacağın mikroya uygun olan(kaç bitlik bir mikro programlayacaksan) COSMIC'in compiler'ını kuracaksın. Project->settings'den bu compiler'ın pathini göstereceksin.
 
Çok teşekkürler bu aralar ne siteye ne de İnternet'e girebiliyorum vizeler yüzünden :) yazdıklarınızı yazin deneyeceğim :)eğer bu konuda deneyimleriniz varsa sitede bu konu hakkında bölüm acalım ne dersiniz?
 
arkadaşlar stm32f4 ü nerden satınalabilirim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst