Step Motora Pinyon Dişli Bağlama

Hberk

Üye
Katılım
5 Eki 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
Merhabalar hobi amaçlı ahşaptan bir kaç şey yapacağım ve yapacağım düzenek yaklaşık 6-7kg civarında. Simdi bu duzenegin arkasina kremayer dişliyi monte edip aşağı yukarı hareket edeceğim. Öncelikle iki sorum olacak. Kremayer için pinyon dişliyi motora monte etmem lazim(motorun onundeki çıkıntı sanirim şaft olarak adlaniyor oraya.) bunu nasil yapabilirim. Ikinci sorumda step motor detaylarinda tork bolumunde 2kg/cm gibi degerler yaziyor bu maksimum 2kg tasidigi anlamina geliyor degilmi. (Not olarak elektirik mekanik konularina cok yabanciyim o yuzden basit gibi gozuken sorular icin kusura bakmayin simdiden.)(not2: cihazin hizi onemli degil yavas olmasi daha iyi benim için milimetrik çalişacagim cunku step motoruda bu yuzden seçtim).
Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Selamlar.
2 kg/cm motorun merkezine uzaklık başına 2 kg yük anlamına geliyor. Yani 1 cm uzaklıkta 2 kg lik yükü tasiyabilirmis. 2 cm uzaklık için 1kg ye düşüyor gibi...

Yanlisim var ise arkadaşlar duzeltsin lütfen...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,597
Son üye
CTure

Yeni konular

Geri
Üst