Starter Geç Ateşliyor

Arkadaşım umarım yararlı olur.Ekteki dosyada var.
 

Ekli dosyalar

  • Lambalarda_kullanilmasi_gereken_kondansatorler.rar
    357.4 KB · Görüntüleme: 0
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
tknsyn ' Alıntı:
Sn.aydın1878,ortam sıcaklığıda etkili oluyor.Soğukta daha geç ateşleme oluyor.Elektronik balast kullanabilirsin.Patlak atılacak tasarruflu ampullerin bazen devresi sağlam oluyor.Sadece bu kısmını alıp istediğin floresana tak yakıyor.Ben 36 w, 32W ve 18 W da denedim.


bende arızalanmış tasarruflu ampullerin eğer kartları arızalı (genelde tranzistör ve kondansatörleri arızalnıyor) değilse 18 yada 36 w flüorasanlarda kullanıyorum.Extra armatür kullanmadan flüorasanın iki uçlarına klemens bağlayıp her yere takabliyorum.Özellikle 18 w.lık flüoresanları pano içi adınlatma olarak kullanıyorum.Acaba bu tasarruflu ampullerin fluoresan kısımlarını bulmamız mümkün değilmi:?
 
gerilim düşüklüğü yada starter de sorun olsa hiç yanmaz bence balastlarda sorun var
 
cok saolun arkadasla ne yazsam yardımcı oluyosunuz allah razı olsun saolun!!!tesekkurler
 
piyasadaki manyetik balastların bir çoğu etiket değerlerini karşılamamaktadır çeşitli ticari kaygılar ve çıkarlardan sebeb. örnek 40 w balast 0.43 amp. mi sizce beyan geriliminde bir ölçün ne çıkacak. bir kaç marka hariç hepsi düşük akımlı, telden ve sacdan çalmak için(ısıyı kontrol altında tutmak için) malesef bu bi gerçek bu işde otorite olarak gördüğüm tse yaptırım uygulamalı bence bu belgeler bu kadar kolay verilmemeli yada piyasadan numune alarak takip edilmeli periyodik olarak. birde buna güzel yurdumun kayıpsız hatları eklenince bizim 2x18 floresan ne yapsın saygılar...
 
iki tane starter bağla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst