Spindle motor sorunu

BOE

Üye
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
30
Herkese merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Elimde mekaniği hazırlanmış 3 eksen cnc projem var temin etmek istediğim kart step motor sürücüye sahip . Merak ettiğim şey spindle motor bağlantısı yaparken bunu karta nasıl entegre edebilirim. İnverter kullanmak zorunda mıyım ?
 
Açıkçası spindle hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden daha bir model marka belirlemedim aradığım özelliklere göre bir öneriniz var mı ?
 
aradığın özellikler ne ?
 
Ufak çaplı metal parçalar işlememi sağlayacak bir router yapmayı planlıyorum. Şu anlık tek aradığım özellik bu. Daha önceden dremel kullanılmış o bana pek yeterli gelmedi açıkçası. Bu konuda sizin deneyimlerinizin yardımcı olacağını düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz işimi görebilecek bir motor var mı ?
 
linkteki kart ile motorlarınızı başka bir sürücüyle çalıştırmanıza gerek yok linkteki ürünün sürücüleri kartın üstünde var

spindle olarak kullanacağınız motor dremel tarzı kömürlü motorlardan bahsediyorsanız 220v fişe takıp kullanabilirsiniz
ama profesyonel arel hertz gibi markalardan kullanacaksanız bunlar 3 fazlı asenkron motorlardır VFD sürücü ile çalıştırmanız gerekir. bağlantı şeklini VFD nin kullanma kılavuzuna veya motoru üreten firmanın kullanma kılavuzuna göre yapmalısınız
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst