Speed Dome

byelit

Üye
Katılım
30 Kas 2010
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
44
Merhabalar, arkadaşlar sizden bir öneri bekliyorum. Bir firmam var teklif aşamasında bir işim var. teklifimde speeddome kamera kullanmam gerekiyor. Öncü Güvenliğin , MEsa güvenliğin ve Balitech' in ayrı tekliflerde fiyatının verdim. Daha önce speed dome kullanan varsa biraz bilgiye ihtiyacım var kamera kablosu olarak rg6-u6 kablo keyboard desteği için 0,75 mm kablo kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca Speed dome kameraların birini yaklaşık 15 mt' ye takmam lazım sıkıntı olsun istemiyorum Yükseklik korkum yok ama çok sıkıcı o mesafede çalışmak. Sistemi kurmadan önce Enerji,Kablo için tavsiyeniz var ise bilgi bekliyorum. İlginize Teşekkür ederim.
 
merhaba
speed dome kamerada rg6u6 kullanmanızı tavsiye edrim 15 metre yükseklik sorun etmez
speed dome seçiminde görüntü kalitesi,digital zom hızı otomatik ışık kontrolü dış ortam kullanıcaksanız dış ortam çalışma özellikleri,dönüş açıları bağlantı şekli rs 485 veya bnc gibi ısıtıcı fan gibi özellikleri seçmeniz gerekmektedir
ayrıca sayın byelit ekmek parası için 15 mt değil 150 metreye dahi çıkan hatta yerin altında çalışan insanlar var
saygılarımla
 
Saydığınız markalar içerisinde en düzgünü Öncü.
 
sepetli vinç kiralayın.
 
arkadaşım kablo seçimin güzel ama sana d-cam marka speed dome kamerayı tavsiye ederim ben 3 yıldır kullanıyorum daha tık demedi.çok kaliteli ve sorunsuz bir cihaz.ben en az 20 tane kurdum ve daha hiç birine servise gitmedim.sana satış müdürürnün tel. verim adı levent 5339643609 adanadan fatih verdi numaranızı dersende fiyattada yardımcı olur.
 
sevgili arkadaşlarım ilginize çok teşekkür ederim.fatih3663 sana özel teşekkür ederim.15 mt de çalışmak sorun değil mt ile ilgili bir sorun sadece arızada müşteriye vereceğimiz zahmetten ibarettir. yoksa iş olsun ekmek davası için helal olan zorda olsa her işi yaparım. bu arada sayın alarmcialtan rs 485 veya bnc demişsin sanırım rs 485 daha kaliteli öylemi benim zaten speed dome kamerada sadece teknik bilgiye ihtiyacım.sizde biliyorsunuz satış temsilileri ürünler hakkında ezberilerdir. teknik özelliklerini bilmezler. ben bu ürünleri kullanan arkadaşlardan ricam teknik özelliklerdi ilginize tşk.ederim.
 
ARKADASIM NORMAL 4+1 KALİTELİ BİR CCTV KABLO İLE İŞİNİ DAHA RAHAT GÖRÜRÜSÜN VE 1200 METREYE KADAR SORUNSUZ DATA AKTARIMI YAPABİLİRSİN, İLK ÖNCE CİHAZ AŞAGIDAYKEN KEYBORDLA CAM ID AYARINI YAPMAYI UNUTMA ADRESI 1 VEREBILIRISN CUNKU 1 TANE KAMERA TAKICAN BAUDRATE FABRİKASYON 4800 DÜR BUNU KEYBORD DADA AYNI AYARLARI YAPMAN GEREKİR ,VE BESLEMEYIDE YANINDAN YAPABILIRSEN COK DAHA IYI OLUR YOKSA GENEDE 15 METRE MESAFEYI GECIRME YANI ADAPTOR BESLEMESINI,AYRICA KEYBORDU KAMERAYA ELEKTRIK VERMEDEN BAĞLA AKSI TAKDIRDE DATA ENTEGRESI ZARAR GORUR VE KONTROL EDEMEYEBILIRSIN BUNLARA DIKKAT EDER İSEN SORUN YAŞAMAZSIN ,AYRICA KEYBORD KULLANMAK ISTEMEZSENDE PROGRAM ÜZERİNDEN KONTROL ETMEK İSTERSEN RS-232 To RS-485 CONVERTER KULLANMALISIN .TAKILDIGIN BİRSEY OLURSA YARDIMCI OLMAK ISTERIM BENIMDE ILK TAKTIGIM ZAMANLARDA ZORLANDIGIM COK OLDU SONUCTA BILMEMEK AYIP EGIL OGRENMEMEK AYIP :) SIMDIDEN KOLAY GELSIN 05542925505
 
Öncelikle kolay gelsin.Benim tavsiyem kamera kablosu olarak Rgu 6 yada Rgu 11 dir.Keyboard kablosu olarkta UTP DİR
 
CCTV-BOSS ilgine teşekkür ederim. sıkıntı yaşarsam rahatsız ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,479
Kullanıcılar
449,893
Son üye
bozwolf

Yeni konular

Geri
Üst