Sorunsuz USB 232 Çevirici Bilen Arkadaşlar?

AR|GE

Üye
Katılım
20 Eyl 2011
Mesajlar
74
Puanları
1
birkaç çeşit çevirici denedim arkadaşlar birtürlü verim alamadım.bilgisayarım acer 5739G format attım,farklı xp kurdum,driverleri güncelledim,bazı hmı lara veya plc lere bağlanabiliyorum,bazılarına bağlanamıyorum.
Mesela sorun yaşadıklarım: ctsoft,syptlite,fatek plc hiç bağlanmıyor,
kabloyu veya bağlantıyı kontrol et hatası ver diyor...
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...sorunsuz çalışan varmı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
DİGİTUS mükemmel bir usb dönüştürücü kesinlikle tavsiye ederim
 
Karşılaştıklarımdan yola çıkarak artık kanaatim şudur: Sorun USB-Seri dönüştürücülerde değil anakartlardaki güney köprülerinde.. Örneğin aynı dönüştürücüyü birkaç bilgisayarda kullanabiliyorum birkaç bilgisayarda kullanamıyorum. Aynı işletim sistemlerine sahip olmalarına rağmen artık temelde nasıl bir işletim sistemi-chipset konuşması varsa bazen sağlıklı haberleşme sağlanabiliyor bazen ise sağlanamıyor..

Saygılarımla,
 
haklısınız aynı çeviriciyi baska pc de denedim biraz uğraştım ama bağlandım,kendi pc imde aynı çevirici ile bağlanamıyorum,herseyi denedim,olmadı.
 
Buna benzer bir çevirici kullanıyorum s7 -200 ve s7-300 e sorunsuz olarak bağlanıyor. Daha önce usb serial kullanmayı denemiştim bağlantı kuramamıştım.
 
evet bu cihazı alacaktım ama pcmcıa girişi yok pc de sadece sd kart girişi var.
birde araştırma yaparken rj45 ethernet den seri porta dönüştüren kablo ve program gördüm,en son onuda deniycem,şimdi pc nin sata driverleri görmüyordu onları kuruyorum.
En azından sorunun nasıl çözülmediğini gördüm,denemeye devam...
 
Digitus. :cool: AB, S7 200, Omron, Panasonic, Saia, Schneider TSX, Ge-Fanuc, Hakko vs. ile test edilmiştir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,652
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst