sont reaktor hesabi

aksu06

Üye
Katılım
7 Ocak 2017
Mesajlar
89
Puanları
1
Yaş
39
Konum
Ankara
arkadaslar gunes enerjisi sistemlerinde belli periyotlar arasi sebekeye satis yapilirken kapasitiften cezaya giriyor. ve elimizde 1.8.0 5.8.0 8.8.0 degerleri var ve bunun ay basi ay sonuda var ama gunun belli saatlerinde standart sebekeye satma yok degisken. nasil hesaplayabiliriz sayaca internetten baglanip sayacin icine girince dagitim sirketinin sitesinden bilen varmi arkadaslar
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
sistemin 6 senede amorti edeceğini ballandıra ballandıra anlatan güneş enerji tedarikçileri sistemin kapasitif cezaya girmesi durumunda verebilecekleri cevapları olmaz.
 
kardesim hesap Qc=Reaktif Tuketim(Kvarh)/Saat degilmi bizde saat kesin degil yani 3gunluk veri var ama 3 gun icindr kac saat calistigi belli degil sistemin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst