Son aktivite ve Yeni Mesajlar uyumsuzluğu

hearthief

Paylaşımcı üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
1,222
Puanları
106
Forum üyeleri tüm forum başlıklarını ve konuları takip edemeyeceği için yeni konu ve mesajlar için Son aktivite kısmını takip ediyor. Fakat uzun zamandır farkında olduğum bir sorunu şimdi dile getirmek istedim:

Son aktivite bölümünde yer alan mesajlar ile ve Yeni Mesajlar bölümünde yer alan mesajların uyuşmadığı durumlar her zaman mevcut, on dakika önceki durumu resim olarak ekliyorum, eğer bir çözümü var ise, düzeltilmesini rica ederiz..

Ek olarak; bildirimler kısmı düzensiz çalışıyor, önceleri takipdeki konuya yapılan yorumlar 3 adet ise, bunların hepsi bildirimde yer alırdı, şimdi ise çoğu zaman sadece bir kişinin yorum bildirimi geliyor, bazen hiç gelmiyor yorum yapıldığını son aktivite kısmından öğreniyorum, yoruma yapılan beğenilerin bildiriminde sorun yok sanırım, yanlız Sami hocam bu konuya Beğeni ile karşılık vermiş bildirim olarak gelmesine rağmen Son aktivite kısmında buda gözükmemekte..

54379
 
Son düzenleme:
Forumun yazılımı web sunucusunun üye trafiğini kaldirbilmesi için önbellek sistemi kullanıyor o yüzden yan modüller ile son aktiviteler kısmı birbirini tutmayabilir.

Bildirim sisteminde bir sorun olup olmadığını takip edeceğim
 
Aslında artık pano yazılımı ihtiyaca tam cevap veremiyor gibi gözüküyor.

Düşündüğünüzde kontrol kaleminde :

- Elektrik
- Elektronik
- Kontrol
- Otomasyon
- Yazılım

gibi konu başlıkları var. Örneğin ben sadece elektronik, yazılım belki bazen de kontrol bölümü ile ilgili başlıkları takip etmek isterdim.

Pano yazılımı olarak kendi yazdığım Python ve Flask kullanan Stackoverflow'la aynı mantıkla çalışan bir yazılım var. Eğer isterseniz kontrolkalemi'ne hediye edebilirim. Ama geliştirme kısmında yardımcı olamayacağım.

Ya da belki Ruby programlama dilinin bir web çatısı olan Ruby on Rails üzerinde çalışan discourse düşünülebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst