somo 4d ses modülü hakkında

tekosis

Üye
Katılım
25 Şub 2009
Mesajlar
491
Puanları
6
Yaş
42
Selamün aleyküm arkadaşlar. daha önce de bu somo 4d modülün konusu çeşitli yerlerde geçti ve şu an bir tanesine ihtiyacım var. internette benim bulduğum fiyatların en düşüğü 30 dolar ondan da daha düşüğünü bulamadım. acaba bildiğiniz bir yer var ise bana adresi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
 
arkadaşlar halen araştırma yapıyorum.
 
kaç adet lazım. ben çinden getirttim bir medikal cihaz projesi için. 500 adet aldım tanesi iki dolardan. ama adetli alımlarda bu fiyatı veriyorlar. somo aslında spurkfun elekctronic firmasına ait değil.ankarada robitshop ta bulabilirsin ama çinden alıyım dersen benim aldığım firmanın adı waytronic. çipi üreten firmadır aynı zamanda. zaten spurkfundan alırsan çipin üzeri kazınmış olarak gelir.bende tesdüfen araştırırken bulmuştum 2 sene önce.
 
elinde kalanlarin hepsine talibim
 
valla elimde dört beş tane var ama yakında yine 500 lük bir sipariş yapıcm çine. şuan dört beş adet olanlar bana lazım.sipariş yapmadan önce sana haber ederim kaç tane istersen siparşe ekleriz.
 
ustam bana da şimdilik 2 tane yeterli. prototip için lazım. daha sonra inşallah fazlası lazım olursa waytronic ile görüşürüm ama o noktaya şimdilik çok var :( siparişinizde bana da haber verirseniz çok memnun olurum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,479
Kullanıcılar
449,893
Son üye
bozwolf

Yeni konular

Geri
Üst