Somelpa Elektrik Malzemeleri - Karaköy

Katılım
21 Ocak 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
33
Somelpa Elektrik Malzemeleri

20 yılı aşan bir deneyim ışığında kurulan Somelpa, deneyimle harmanladığı enerjisini genç, dinamik, yenilikçi ve global bir anlayışla bütünleştirerek sektördeki yerini almıştır. Somelpa, bünyesine kattığı çözüm ortaklarıyla beraber sektörel tüm ihtiyaçların tek bir elden tedarik edilebildiği bir yapıya dönüşmüştür.
Firmamız, konusunda uzman ekibiyle beraber gelişiminde süreklilik vizyonunu, disiplinli yönetim sistemiyle birleştirip müşterilerine sınırsız hizmet ve kaliteli çözümler sunmaktadır. Sektörün en önemli markaları için en iyi fiyatlarla beraber en hızlı çözüm olanaklarını yaratmak için teknik altyapı yatırımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.
Somelpa, deneyimli satış kadrosu ve yıllara dayanan ticaret tecrübesiyle müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Somelpa bünyesinde teklif talepleriniz çok hızlı cevaplanmakta ve siparişleriniz en hızlı şekilde adreslerine teslim edilmektedir.
Saygın ve güvenilir bir firma profilini benimseyen Somelpa, sektörünün lider firmaları arasında yer almayı hedeflemektedir. “Elektriğe Dair Ne Varsa” sloganıyla da çalışma anlayışını özetleyen Somelpa, elektrik malzemelerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek ve araştırmacı kimliğiyle sürekli yeniliği yakalamak amacını taşımaktadır.
Siz de tedarikleriniz için Somelpa ayrıcalıklarını incelemeden kararınızı vermeyin…
Somelpa Elektrik Malz. Paz. San.Ve Tic. Ltd.Şti.
Yönetim Kurulu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst