Soma EKat Eğitimi Hakkında

edison3838

Üye
Katılım
31 Tem 2013
Mesajlar
136
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar ben EKAT belgesi almak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor kayseride yaşıorum.Soma da eğitim veriliyormuş.Bu eğitim ne zaman başlıyor acaba senede kaç defa veriliyor bu eğitim.Sınavda başarısız olursak verdiğimiz para boşa mı gidiyor.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim...SAYGILARIMLA
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
TEİAŞ SOMA EĞİTİM MERKEZİ
İZMİR TEDAŞ IŞIKLAR EĞİTİM MERKEZİ
ANKARA TEDAŞ GÖLBAŞI EĞİTİM MERKEZİ
ERZURUM TEDAŞ EĞİTİM MERKEZİ
İSTANBUL EÜAŞ KUMBURGAZ EĞİTİM MERKEZLERİNDE
EKAT eğitimleri verildiğini biliyorum.
Ancak TEİAŞ kendilerine ait merkezlerden alınan belgeleri yetersiz görüyor. Ve kendileri ile ilgili tesislerde çalışmak için kendilerinden belge alınmasını istiyorlar.
Bunun için bir işyerinde çalışıyor olmanız veya çalışıyormuş gibi sözleşme yapmanız gerekiyor.
Şartlar ve fiyatlar değişmiş olabilir. Doğrudan ilgili merkezleri arayıp bilgi alman daha doğru olur. Somanın fiyatları diğerlerinden biraz daha yüksek olabilir.
 
Tedaş Teiaş ve Eüaş eğitimleri farklıdır. Her EKAT belgesi aynı değildir, dağıtım üretim ve iletim farklı eğitimler gerektirir ve her merkezin eğitimi bu sebeple aynı değildir karıştırmayalım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,477
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst