Solar sürücüye çift kablolu motor nasıl bağlanır?

İşte bu noktada motor tipi motor etiketi kabloda arada ek varmı gibi bilgiler çok önem arz ediyor. Motora ait bilgiler olsa o motor nasıl bağlanacak bilinir.

İkinci konu önünüzdeki kablo doğrudan motordan mı geliyor yoksa arada ek ile uzatılmış mı? Bu bilgi çok önemli.

Bu pompanın bir marka modeli var mı? Bir tanışsak iyi olurdu.

Bir çok arkadaş bildiği sisteme tesisata Elektrik verirken tedirgin oluyor sizde iyi cesaret varmış deneme yanılma yoluyla elektrik verip çalışmasını bekliyorsunuz.

Anası kadir gecesi doğurmuş olmak deyiminin canlı örneğisiniz . @fahri yetiş hocanın söylediği gibi birşeylere büyük hasar vermeden ya da canınızı yakmadan birşeyler daha denemeye kalkmayın .
dediğim gibi; motor sargılarından gelen kabloyu ölçüp aynı sargılardan emin oldum yani aynı renk kablolar. sonuçta dalgıç pompa ya yıldız ya üçgen bağlayacaz. verimlilik açısından üçgen bağlamak daha doğru. yıldız bağlarken bi uçlar birleştirilir diğer uçlar u,v,w girilir. yada farklı sargıların uçları birleştirilip girilir. benim sorduğum solar sürücüde yıldız üçgen farkı var mıdır çapraz mı girmeliyiz gibi şeyler sordum. datasheete bakınca kumanda panosu gibi bi uç termiğe diğer uç kontaktöre değil direkt dediğim gibi farklı sargıları birleştirip girdim sürücüye. 62 amper bana düşük gelmişti o yüzden anlamlandıramadım. ama şuan kum vs çektiği için motor yüksek amperde çalışıyor. stabil olan amper 62. biraz düşük 72 olmasını beklerdim. ancak sorun yok 50hz de 380voltta güzel şekilde çalıştırıyoruz.
İşte bu noktada motor tipi motor etiketi kabloda arada ek varmı gibi bilgiler çok önem arz ediyor. Motora ait bilgiler olsa o motor nasıl bağlanacak bilinir.
İkinci konu önünüzdeki kablo doğrudan motordan mı geliyor yoksa arada ek ile uzatılmış mı? Bu bilgi çok önemli.

Bu pompanın bir marka modeli var mı? Bir tanışsak iyi olurdu.

Bir çok arkadaş bildiği sisteme tesisata Elektrik verirken tedirgin oluyor sizde iyi cesaret varmış deneme yanılma yoluyla elektrik verip çalışmasını bekliyorsunuz.
kendimi çok iyi ifade edememişim haklısınız. diğer arkadaşa verdiğim yanıta bakabilirsiniz biraz daha detaya girdim. sistemde sorun yok yinede teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
130,866
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri