Solar Regülatör Cm20D Nasıl Ayarlamam Gerek

Anladım ustam.
Şerit ledlere göre daha az akım çekmeleri ve daha parlak ışık vermeleri açısından modül LED kullanmanızı tavsiye ederim.
 
Hayırlı olsun, kapasitesini yitirmediyse sorun yok. Ben evimde 20 metre şerit LED kullanıyorum. Akü girişinde de 12/24v dimmer var. Saat 18.00de %75 kademede yakıyorum. Gece 1 de %10 kademeye alıyorum sabaha kadar salon oturma odası ve merdivenler aydınlık. Şerit LED öneririm aydınlatmada. Onun dışında uydu bağlı. 20+20+20 amper 3 akü paralel bağlı. Oldukça memnunum. Dimmer olayı ve LED aydınlatmada büyük avantaj. Akü voltajı bu şekilde kullanımda akşam 18.00den sabah 8e kadar 0.4volt düşüyor sadece. ( 12.6-12.2v)
Teşekkür ederim. Sanada Hayırlı Olsun.... Aküyü yeni yeni deniyorum, sanırım şuan için iyi gözüküyor gibi... Şerit ledi ben küçük bir odada 40 cm kadar kullandım. mutfak kısmına 7Wlık duylu ampüllerden kullanmıştım ama ışığı az gelince, Aliminyum Bar Led taktım ışığı iyi, aydınlatma güzel oldu. Lakin Aliminyum bar ledlerin çok akım çektiğini söylediler bir kaç kişi. Mutfak dolaplarının altına da şerit led kullandım yaklaşık 1,5 metre civarında 3 çipli. Yatak odası tuvalet ve banyo'da Duylu 7 Wlık ledlerden kullandım. Yani 4 tane 7 W'lık ledli ambül, 1 tane Alinmiyum Bar Led, yaklaşık olarak da 2 metre civarında şerit led var... bunları kullanıyorum... Benim kafam takılan ise Agm aküsünün kaç voltla şarj oldukları. Regülatörü şuan 13,8 voltla şart ediyor. Bazı yerlerde okuduğum göre 14,4 voltla yapın diyorlar. Sizce kaç voltla yapmam gerek neler yapabilirim....
Anladım ustam.
Şerit ledlere göre daha az akım çekmeleri ve daha parlak ışık vermeleri açısından modül LED kullanmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, hemen bakıyorum inşallah
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst