Soğuk Oda Hesabı [Yardım]

Çetin26

Üye
Katılım
18 Ara 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
29
öncelikle iyi akşamlar. 12.sınıf iklimlendirme öğrencisiyim.staj gördüğüm yerden benden soğuk oda hesabı yapmam istendi fakat ben soğuk oda hesabı hakkında hiçbirşey bilmiyorum . nasıl yapılır ? bilgi verirseniz sevinirim . şimdiden teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Soğutacağınız odanın hacmini bulmanız gerekir. Hacim formülü odanın eni x boyu x yüksekliği örnek: 6x10x3= 180 M3
Önce soğutulacak ortamın kaç derecede olmasını istiyorsunuz. bunu belirlemeliyiz. diyelim ki -8 C. bunun için 10Hp Ekovat 10.000 kalorilik evap seçmeniz gerekir diye düşünüyorum. kolay gelsin.
 
Eğer küçük bir oda yapacaksanız, aşağıdaki linkte bir tablo var. bu tablodan faydalanarak kapasiteyi bulabilirsiniz. büyük ve çok odalı bir sistem yapacaksanız ısı kazanç hesabı yapmanız gerekir. İnternetten arattırırsanız ayrıntılı bilgi ve örnekler bulabilirsiniz.

Souk Depo abuk Hesap Yntemi | Teknotek Soutma 0312 395 21 39
 
çok iyi geldi bu bilgiler sağolun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst