soğuk hava deposu dijital termostat bağlantısı

Katılım
10 Ara 2008
Mesajlar
87
Puanları
1
Yaş
45
soğuk hava deposuna ENDA EDT 1423 dijital termostat bağlayacağım. elinde bağlantı şeması olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
İyi günler
iş sadece bağlantı ile bitmiyor.Set ayarları da yapılacak.Kullanacağınız cihazın kullanma klavuzunu bu adresten pdf dosyası şeklinde bulabilirsiniz.
Enda

Sistemin bağlantıları konusunda sıkıntınız olursa,buraya yazın.Eğer cihazın parametrelerini ayarlamakla ilgili sıkıntı olursa,enda firmasını aramanızı öneririm.
 
arkadaşlar elimde EVCO evkb23 dijital termostat var elektrik devresine göre bağladım halde termostat komp ve fanı çalıştırmıyor.. elektrik devre şeması da bu ( http://www.ayberticaret.com/klavuz/EVKB23.pdf ) sensörlerde sıkıntı yok... fan ucu doğru kompresör tamam defrost ısıtıcı ile ısıtıcı ucu bağlı... tek kafamı karıştıran nokta 1 numaralı kanaldaki ucu nereye bağlayacağım bulamadım.. acaba oyüzdenmi kumanda etmiyor... teşekkürler arkadaşlar şimdiden...
 
1 numara ile 6 numarayı kısa devre et kolay gelsin
 
Arkadaşlar bi soru sormak istiyorum evco evkb23n7 termostat SP ayarı yapamıyorum olmuyor 0.0 da kaliyor
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,646
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst