SMS Röle

2 kontrol çikişi 4 adet zone alarm girişi elektrik kesıldı mesaj gonderme termik attı mesaj gonderme proğramlamayla motor çalışıyorsa her saat başi kisa çağrı atma özellığı uzaktan saat kurma özelliği RF sensor girişi 16 adet boyle bır cihazın fiyatı ne olur?

ikinci versiyon yakında çikacak trifaze sayaç okuma kompanzasyon kontrol aktif reaktif cezaya gırerse otomatık kondansator ılave etme veya eksıltme sayaç okuyup cezaya gırerse bu yaptıkları dışında arıza fılan mesajla bılgılendırme
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
peki aynı işlemi DMTF üzerinden gerçekleştirebileceğimiz bir program var mı acaba
 
Tekne Yapmında kullanmayı düşünüyorumda
 
Merhabalar;
Aşağıdaki ürünü bir inceleyin, bahsettiğiniz ürüne güzel bir alternatif ayrıca fiyatı çok daha uygun. İster arayarak ister, sms göndererek röle kontrolu yapabileceğiniz gibi girişlerine tanımlayacağınız kriterlere göre alarm smsi göndermesini sağlayabilirsiniz. Kontrolü kolaylaştırmak için web servisi, android uygulaması ve iphone uygulamasıda var.
Cihaza takacağınız hattada internet paketi olması gerekmiyor. 8 röle 4 girişli 110$, 2giriş 2 çıkışlısı 85$

http://www.besttech.com.tr/urun/bq100-gsm-role-kontrol/
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst