SMS Röle

ÜCRET KONUSUNDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
23 13 513, 23 13 520 nolu urunlerdir. Belirtilen fiyatlar Liste fiyatlaridir ve Euro dur. Bu fiyat uzerinden %30-35 araliginda iskonto uygulanacaktir.
 
z6532720
bu adam hack sanırım garip garip linkler veriyor..
 
çok pahalıııı
 
MP200 SERİSİ PLC lerde sms ile kontrol ve sms ile bilgilendirma veri transferi. 4 röle çıkışı 4 digital giriş 4 digital çıkış 2 analog 4-20mA ve 2 analog 0-10v girişe sahip ve RS485 protokolü destekler

fiyat 220 USD

MikroDEV

inceleyebilrisiniz arkadaşlar

saygılarımla
 
Son düzenleme:
Sizlere bir ürün tavsiye edeyim basit ama mükemmel bir ürün sms ve tel sinyali ile kontrolü sağlıyor isterseniz iphone eklentisi de var.

Ürün : www.setcombt.com/kontrol.jpg

Çok pahalı olmadığı için ücreti de belirteyim bu ürün fiyatı telefonla kontrol : 75 $ sms ile kontrol için olan : 120 $.
 
Degerli forum uyeleri,

Oncelikle bu urunun ozelliklerini kontrol etmenizi oneririm. programlamasi cok kolay herhangi bir PLC gibi programlamaya gerek duyulmuyor ayrica bizim Nanlo serisi akilli rolelerde de sms atabildiginiz GMS modemi var. bu urun daha farkli yani siz bu urunu karsilikli koyarak birbirlerine sms atip cikislarini kontrol edebilirsiniz. Ayrica elektrik kesildigi zaman veya geldigi zaman size sms ile bilgi verebiliyor. Telefon defterine kayit etmediginiz hicbir telefondan gelen mesaji isleme almiyor koruma amacli olarak dogru sifre ile mesaj gondermis olsaniz bile. Size belirlemis oldugunuz periyotlarda girislerin ve cikislarin durumlarini istediginiz 5 telefona sms olarak bildiriyor.
24VDC olan versiyonu kullandiginiz zaman 6 adet girisi dijital veya istediginiz kadari 0-10V analog giris olarak kullanabiliyorsunuz. Az once belirttigim gibi en iyi ozelliklerinden birisi elektrikler kesildiginde size sms olarak bilgi veriyor ve tekrar elektrik geldigi zaman role calismaya basladiginda calismaya basladigini belirten sms atabiliyor. birden fazla roleyi birbirleri ile sms yoluyla kontrol edebilirsiniz. Yani seviye dusuk pompa calis, depo doldu pompa dur, ariza var vs. seklinde otomatik olarak calistirabilirisiniz.
Eger daha detayli bir bilgi istiyorsaniz [email protected] adresine email atabilirsiniz. Sizinle irtibata gecerim.
 
Tavsiye ettiğiniz ürünlerin ayrıntılı datasheet leri mevcutmudur...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst