SMM Tamamlama Kursu

uzunix

Üye
Katılım
27 Mar 2011
Mesajlar
33
Puanları
1
Merhabalar
Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunuyum. Üniversitede "Yüksek Gerilim Tekniği" dersini almadığım için 1KV üstü imza yetkisi belgesini alamıyorum. Bundan dolayı dersi sonradan almak için araştırma yapmaktayım. Şuan için en cazip uzaktan eğitim olması sebebiyle KTÜ geldi yalnız EMO'nun sitesinde şöye bir duyuru buldum:

"Elektrik Mühendisliği eğitiminin doğası gereği yüzyüze veya blended (karma) olarak verilmesi gerektiğinden, SMM tamamlama derslerini alan kişilerin öğrenim hayatından uzaklaştıkları ve meslek hayatı içinde yoğunlaştıkları düşünülecek olursa uzaktan eğitimle yeterli bilgi birikiminin sağlanmasının mümkün olamayacağı açıktır. Bu nedenlerle uzaktan eğitimle verilen "Yüksek Gerilim Tekniği", "Elektrik Tesisleri" ve "Elektrik Makinaları" isimli dersler Oda Yönetim Kurulu tarafından SMM tamamlama dersi olarak kabul edilmemektedir. Bilgilerinize sunarız."
Bu konuda bilgisi olan var mı? Başka hangi üniversitelerde bu kurs var bilgisi olan var mı? EMO'nun sitesinde
Gazi Üniversitesi
KTÜ
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Ege Üniversitesi

yazıyor. Ancak İstanbul'da ikamet ettiğim için Sakarya Üniversitesi yakın gözüküyor ancak onun sitesindede SMM ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bunların dışında veren başka bir üniversite bildiğiniz var mı?
 
Osmangazi üniversitesinde de imza yetkisi için "High Voltage" , "Electric Machinery" ve "Power System Analysis" dersleri verilmekte ama sonradan alınabilir mi bu konuda fikrim yok. Araştırırken ogü yü de araştırmalarına katarsan faydası olabilir.
 
Ben eksik dersleri 2008 yılında Fırat Üniversitesinden almıştım..Orayla irtibata geçebilirsin.
 
Kırıkkalei Üniversitesi' nde de olduğunu duymuştum, araştırmakta fayda var
 
Son düzenleme:
Cevaplarınız için Teşekkürler dediklerinizi bir araştırayım. EMO uzaktan eğitimi kabul etse boşu boşuna 6 hafta boyunca kopmamış olacağım ama nerdee..
 
arkadaşlar şu anda sakarya ve gazi ön kayıt kabul ediyor sakarya yüksek gerilim tekniği gazi de ise 3 ders olacak ilgilenenlere duyurulur.
saygılarımla...
 
Çok saçma bir sistem yaa ..... mezun olduğunda O diploma işe yaramıyorsa, ne gereği var diplomanın.Şu lanet olası odaları kapatsalarda kurtulsak(ZATEN DEVLET ŞUAN ODALARI PASİF DURUMA GETİRİYOR.) hep para tuzağı 1500 tl aşağıya eğitim yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst