SmartPower Enerji İzleme Sistemi (Gruparge)

gunerdr

Antcom Temsilcisi
Katılım
28 Eyl 2006
Mesajlar
364
Puanları
6
Konum
Eyüp
SmartPower Enerji İzleme Sistemi


www.enerjitakibi.com Adresinden Kullanıcı adı:demo şifre:demo olarak girip sistemi inceleyebilirsiniz.

Genel Bilgiler
Kompanzasyon sistemleri tesis edildikten sonra işlevlerini yerine getirip getirmedikleri de düzenli olarak kontrol edilmelidir. Kontaktör yapışmaları, kondansatörlerin zamanla değer yitimine uğraması ve işletmenin yük profilinin değişmesi gibi sorunlar yüzünden işletme tekrar reaktif enerji bedeli ödemeye başlayabilir. Bu gibi durumların zamanında fark edilmesinde uzaktan enerji izleme sistemlerinin önemli bir rolü vardır.

SmartPower Enerji İzleme Sistemi sayesinde kompanzasyonundan sorumlu olduğunuz tüm işletmelerin enerji değerlerini ve cezaya girip girmediğini online olarak takip edebilirsiniz. Bunun için takip etmek istediğiniz işletmeye kuracağınız cihaz sayaçla haberleşerek verileri merkez sunucumuza gönderir. Siz de web sitemizden SmartPower sistemine giriş yaparak işletmelerin durumunu takip edebilirsiniz. Sisteme giriş yapmasanız bile tanımladığınız alarm durumlarında e-posta ve SMS aracılığı ile haberdar edilirsiniz

Sahada sayaçlardan verileri toplayan cihazlar SmartPower Client olarak adlandırılır. Sayaçla hem optik port üzerinden hem de RS-485 üzerinden haberleşebilir. İnternete bağlanma şekline göre ise 3 farklı modeli mevcuttur.

SmartPower Client/Ethernet: Mevcut ethernet hattı üzerinden verileri gönderir.
SmartPower Client/Wi-Fi: Kablosuz ağa bağlanarak verileri gönderir.
SmartPower Client/GPRS: Üzerindeki SIM kart vasıtasıyla GPRS üzerinden verileri gönderir.

Sistemin Özellikleri
Ölçülen Parametreler: Gerilim, Akım, Aktif Güç, Reaktif Güç, Görünür Güç, Endüktif ve Kapasitif Oranlar.
Raporlama: İstenen tarihler arasındaki bütün enerji parametreleri ve endüktif/kapasitif oranlar raporlanabilir. Bu raporları bilgisayarınıza kaydedebilir, çıktılarını alabilirsiniz.
Grafik: İşletme verileri grafiklerle görselleştirilerek sunulur. Böylece işletmenin genel durumu hakkında daha kolay bir izlenim edinirsiniz.
Uzun süreli kayıt: Son 1 yılın bütün enerji değerleri kaydedilir.
E-mail ve SMS uyarıları: Belirlenen endüktif/kapasitif oran aşıldığında ilgili kişilere e-mail ve SMS uyarıları gönderilir.
Ethernet, Wi-Fi ve GPRS olmak üzere 3 farklı model vardır. İhtiyaca en uygun olan kullanılır.
İnternet bağlantısındaki kesintilere önlem olarak verileri depolar ve tekrar bağlantı kurulduğunda bu verileri sunucuya gönderir.
 
Bunun maliyeti nedir acaba?
 
280 TL civarında maliyeti var (GPRS)
270 TL civarında maliyet var (ethernet)
 
bu cihazı kullanıyorum çok memnunum neden mi? kendisi hesaplıyor eksikleri kendisi tespit ediyor benim bir şey yapmamam gerek kalmıyor güvenle tavsiye edebilirim hepinize. kendi çapında usta
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,262
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst