Sizce Neyapmaliyim?

alp_caner

Üye
Katılım
7 Ara 2012
Mesajlar
150
Puanları
1
Slm değerli ustalar.Meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum,bilgisayar tamiri konusunda biraz bilgiliyim.Ama ayni zamanda elektronikle ugrasmayida cok seviyorum ve kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgilerim zayif is tecrübem yok.Cep telefonu veya laptop tamir kursu alıp sonrasinda bi is yeri acmak istiyorum.Yada küçük bi elektirikci dükanıda olabilir (ama bulundugum yerde yazin calisip kisin bos kalirim)sizce ne yapmaliyim? Yada laptop anakart tamiri veya elektronik kart tamiri yapabilir miyim? Bu isle ugrasan ustaların yardımını bekliyorum.
 
Is tecrubeni gelistir biyerde bi 1sene kadar calis insan iliskilerini gelistir ariza cesitlerini ve nedenlerini ve cozumlerini iyce ogren ondan sonra kendinden iyce emin olduktan sonra is yeri ac bunlari atlayip is yeri acarsan tecrubesizligin verdigi sonuclar nedeniyle musteri kaybeder kisa surede iflas edersin
 
Sayın hotcehamber ilk yorumunuz için çok teşekkür ederim.sayin zeybek hocam ilgilendiginiz icin sizede tesekkur ederim fakat "cin olmadan adam çarpmak" deyimini pek begenmedim...kimsey carpmak gibi bi derdim yok cunku.askerden geleli bi iki ay oldu ekmegimin pesindeyim.ilgilendiginiz icin tesekkur ederim sayin ustalarim agabilerim.
 
Sayin sef112 hocam ticaret kavramini biraz acabilir misiniz lutfen.mesela ne alip satmak olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,597
Son üye
CTure

Yeni konular

Geri
Üst