Siz siz olun bankacılara asla güvenmeyn..!!!

GND-

Üye
Katılım
12 Eki 2016
Mesajlar
505
Puanları
16
Cümleten s.a arkadaşlar başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Yaklaşık 1 hafta önce bir çay ocağında oturuyorum genç bir çocuk geldi bankacıymış elinde tablet bilgisayar kredi kartı veriyormuş neyse masama buyur ettim abi ne iş yapıyon kredi kartı kullanırmısın gibi sorular sordu dedim kardeşim ben işsiz güçsüz adamım bana kredi kartı vermezler ihtiyacım yok şöyle böyle dedim mesleğin ney elektronikçiyim iş arıyorum işte ben sana yardımcı olurum biz büyük firmalara da giiyoz senin için konuşurum şöyle böyle bir taraftan tablet den işlem yapıyor işin enteresa tarafı aynı bankanın bayan görevlisi aynı mekanda 20 gün önce geldi buldu beni aynı şekilde kredi kartı verdi ama olumsuz sonuçlandı. :D neyse efendime söylim çocuk tablet den girdi iyi abi dedi maşallah kredi ntun çok iyi dedi dedim ben borcuna sadık adamım bankalarla sorun yaşamadım hiç dedim. işte bulunduğum ilde aselsan var aselsan maaşı bizden alıyor orda çalışırmısın felan dedi olur neden çalışmayayım dedim ? hatta o sırada telefondan facebokta herhalde birinin resmini gösterdi aselsanın müdürü senin için görüşürüm sen temiz bir abiye benziyon şöyle böyle dedi hatta numarasını verdi bende kartımı verdim. bir taraftan da işlem yapıyor tabi işte sen bana önümüzdeki günlerde mesaj at hatırlat ben sana geri dönerim dedi tamam dedim bu arada kredi kartını verdi ama aktif etmedim kartı zarfı bile açmadım hatta o çocuğu da dedim bak işe girersem açar kullanırım yoksa açmam dedim tamam abi sen nasıl istersen zaten 3 ay sonra kart komple iptal olur dedi.
ondan sonra ben 3 gün önce bu çocuğa telefondan mesaj yazdım cevap gelmedi birkaç gün daha bekleyecem baktım ses gelmiyor kartı parçalayıp atacam. Şimdi kimse kimseye iş bulmak zorunda değil amenna ama neden benim gibi adama umut verip bekletiyon bu şekilde olmuyorsa ara deki abi uğraştım olmuyor yada şuan için alım yokmuş bir kredi kartı vermek için kota doldurmak için neden insanların umudu ile oynuyon evet arkadaşlar yorum sizlerin....:( :( :(
 
@GND-
Bu işten kazançlı çıkmışsınız.
1-Plastik kartınız olmuş. Ister kullan ister at.
2-Hem banka müdürünü hemde delikanlıyı sevindirerek; sevaba girmişsiniz.
3-Bankalara ve bankacılara güvenmeneyi, kısmen de olsa öğrenmişsiniz. (Bu eğitim size bedava verilmiş) Bedava eğitim de bir artıdır.
İşte size 3 kazanç.


Giden umutlarınız için, yenisinin yeşermesi dileği ile.Çayınızı için keyfinize bakın
Afiyetle kalın.
 
ASELSAN..!
Müdür ile konuşup işe almak :oops:
Herhangi bir birimde işe başlangıç en az 3 ay sürerken,
Bu süreçte; sınavlar, mülakatlar ve beceriler ölçülüyor. Ayrıca psikoteknik sınavları da cabası.
Sn @LUTFiBEY bakışı çok güzel gözüküyor :)

Yalnız kart aidatı çıkarmasınlar.

Maaş kartı olarak xxx bankasına başvuru yapmıştım. Eve gelen maaş kartı + kredi kartı. Aradım, dedim ben kredi kartı istemedim, ayrıca kredi kartı ile alakalı bir kağıda imza da atmadım. Dediler, standart olarak gönderiyoruz. Kullanırsanız aktif olur. Kullanmazsanız iptal olur. 2 yıl sonrasında bu karta bağlı aidat borcu çıkmış ve ödenmediği için ceza ve faiz bindirmişler. Akabinde tüketici hakem heyetine başvuru ve borcun silinmesi.

Bu olay herkese olacak diye bir şart yok ama temkini elden bırakmamakta fayda var.
 
..sana umut vermiş ve bu sayede kartı kullanır diye düşünmüş..senin üzerinden belki prim alacaktı..bu şekilde prim alıyorlar mı bilmiyorum ama..neyse ucuz atlatmışın..
iş konusunda ise bu zamanda siyasi referansın olmadan aselsan gibi yerlere girmen imkansız gibi birşey..
 
Bizim dükkanada geçen aylarda bir bankacı geldi, abi elemanların kart alıp alamayacağını sorgulayayım kart gelmez zaten zor durumdayım kotam dolsun dedi, 15 20 gün sonra bütün elemanlara kredi kartı geldi :)

bankacılara itimat etmemek lazım
 
Aselsan gibi bir kuruluşa bankacı çocuğun müdüre ricasıyla girebilme ihtimalini düşünmen bile güzel hayal. :)

kimseyi küçümseme başkan .. benim vergi dairesinden çalışan bir tanıdığım var aselsanın muhasebecisini tanıyormuş aracı oldu cv mi yolladım haa olmadı ayrı mesele ama en azından elimizden geleni yaptık biz..
peki ben şimdi bu adamın anasını avradına sövsem haksızmıyım ??
Şimdi belki biraz kaba tabir olacak ama 1- bankacılar 2- sıfır araba satan bayilerde ki güzel bebek gibi kızlar araba satmak için kredi vermek için çok afadersiniz yapmadıkları şey kalmıyor müşteryle yemeğe bile çıkıyor çünkü satıp prim alacak sattığı üründen...
 
..bazı insanlar yapamayacaklarını bildiği halde yapıyormuş yapacakmış gibi yaparlar..kimseyi küçümseme deyince aselsana girdin zannettim..:)
 
..bazı insanlar yapamayacaklarını bildiği halde yapıyormuş yapacakmış gibi yaparlar..kimseyi küçümseme deyince aselsana girdin zannettim..:)


buda onların şerefsizliği iyi niyetimi suiistimal etti...
şimdi bankayı aradım kartı tamamen kapattırdım..
 
Son düzenleme:
Talihine darılmış,

Umutlara sarılmış ,
Sevipte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum,
Aşk yolunda ezilmiş ,üzülenle üzülmüş ,
Yüreğinden vurulmuş ,


Zalimin mahkumuyum....
ferdi güzel söylemiş hep böyleyiz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst