siz hangi marka sensörü tercih edrsiniz

sıcak metal algılamada delta marka sıcak metal ısısı algılama raytek cnc makineleri balluf ıfm sensörlerin 80c derecede kullandık hiç sorun çıkarmadı diğer markalar 50c dereceden sonra sapıtıyor.Kullanım yeri pota ocağı kapak sivici.
 
fotoselde ilk tercihim sick, darbelere ve neme dayanıklı en önemlisi bence kullandığımız modellerde tamirini yapabiliyor olmamız.diğer markalarda bu pek mümkün değil.ışık bariyerlerinde ise leuze .ind. ve kap. şalterlerde ise kullanılacak yere göre P+F veya ifm.şu ana kadar yerli imalat hiç denk gelip kullanmadım ama,kullanıp denemek isterdim, zira ilk tercihim yerli imalattan yana.mesele elimkonun iyi ürünleri var.
 
kesinlikle bende yerli malı taraftarıyım ama maalesef her ürün için yerli üretimimiz yok. :(
 
arkadaşlar festonu yansımalı sensörleri hem ufak (2cm2) hemde uzun ömürlü. omronun r3a seriside yabana atılır değil.
 
gerçekten bu konu çok geniş bi alana ve markaya yayılmak zorunda. ve bi plc olmadığı için aşinalığada gerek yok. işimiz hangisi en uygun ve en kaliteli duruma getiriyorsa onu kullanacaz. sırasıya omron sick datasensör kullanıyorum. uygulama karar veriyor bide markanın hangisi olması gerektiğne ben değil
 
bence baumer bu konuda iyi.calisma frekanslari en dusuk 2khz ve gayet kaliteli bir marka.
 
Yıllardır çalışmış oldugum iş yerimde yerine göre degişik tiplerde ve markalarda sensorler kullanırım ama en sorunsuz istikrarlı uzun ömürlü calışanın baumer oldugunu düşünüyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,606
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst