Siyah ekran

Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
233
Puanları
1
Yaş
64
Arkadaşlar bilgisayarın ekranı siyahlaştı,simgeler yerinde duruyor ,internet 'e girebiliyorum.Bir ay öncesine yükleme yaptım değişen bir şey olmadı,görev yöneticisinde yeni göreve İnternet explorer.exe yazdım"dosya bulunamıyor " yazısı çıkıyor,güvenli mod'da açtım oda bir işe yaramadı,bu neden kaynaklanıyorolabilir.?
 
başka bir monitörle dene belki monitor arızalıdır
 
Ekran siyah derken? sorunu biraz daha detaylandırmanız yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için daha verimli olmasını sağlayacaktır.
Siz anladığım kadarı ile ekran değil masaüstü arka planı siyahlığından bahsediyorsunuz. Ekran altındaki durum çubuğunuz görünüyorsa Başlat=>Çalıştır kısmına regedit yazıp HKEY_LOCAL_MACHİNE - SOFTWARE - MİCROSOFT - WİNDOWS NT - CURRENT VERSİON - WİNLOGONiçinde SHELL dizinine çift tıklayıp açın ve oraya Explorer.exe yazın kapatın. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir.
Durum çubuğu yok ve CTRL+ALT+DELETE kombinasyonu ile görev yöneticisinden yeni görev olarak explorer.exe yazmanıza rağmende gelmiyorsa, direk regedit.exe yazıp kayıt defterini açmayı akabinde yukarıdaki yazdığım dizin altında değişiklik yapmayı deneyiniz.
 
Evet masaüstü arka planı siyahlığı,bahsettiğiniz regedit kısmına girdim SHELL karşısında Explorer.exe yazıyordu bir şeye dokunmadım,diğer taraftan daha önce görev yöneticisi kısmına yeni görev olarak explorer.exe yazmıştım değişen bir şey olmadı.
Sitelerde biraz gezindim bu işten pek anlayan yok gibi geldi bana,benzer sorunlarda format at kurtul diyorlar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,214
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Geri
Üst