Sitemizden alınan konular ve forum kuralları hakkında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçin ERİŞEN

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
718
Puanları
156
Yaş
46
Sayın Üyelerimiz!!!

Bazı üyelerimizin forumumuzdaki konuları-mesajları ve hatta forum kurallarını olduğu gibi kopyalayıp yönetici oldukları başka forumlarda paylaşıma sunduğu tespit edilmiştir.

Bu üyelerimiz kopyala/yapıştır mantığıyla forumlarına eklediği konu ve mesajlara alıntıdır ibaresini koymazlar ve bu bilgi hırsızlığına devam ederlerse üyelikleri uyarılmadan silinecektir.

Çoğu üyemiz bu bilgileri paylaşırken birilerine faydası olsun mantığıyla paylaşmakta siz burdan kopyalayıp kendiniz yazmışsınız gibi gösterin diye yapmadı.

Hatta komiktirki benim paylaşıma sunduğum https://www.kontrolkalemi.com/forum...-amp-toplanmasi-resimli/sayfa4.html#post14798konusunu bile kopyalarken en son resimde ben vardım onu bile kopyalamışlar.(Gerçi meşhur olduk o ayrı :) )

Tekrardan altını çizerek belirtiyorumki bu şekildeki bilgi hırsızlığı devam eder ve şu zamana kadar çalınan bilgilerin altına alıntıdır ibaresi konulmazsa ilgili üyelerin üyelikleri tarafımca silinecektir.

Forum kuralları forumumuz açıldıktan bu yana başımıza gelen sorunlar ışığında hazırlanmış ve yürürlüğe konulmuştur.

Her üye foruma üye olduğu esnada Forum kurallarını okudum ibaresini işaretliyor ve foruma üye oluyor.Kabul ettiğiniz kurallar üye olana kadar değil üyeliğiniz bitene kadar geçerlidir.

Forum kuralları gayet açık ve nettir.Tüm üyelerin ve yöneticilerin bu kurallara uymaları zorunludur.Forum kuralları tartışmaya açık bir konu değildir.

Forum kurallarına uymayan üye yada yöneticilerimiz uyarılır yada ceza alır...

Kolay Gelsin...
Saygılarımla...



KONU YORUMA KAPALIDIR
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst