Sinamics g110 sürücü dijital input yardım

Katılım
9 Tem 2012
Mesajlar
235
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar ;

Elimde bir kanveyör var ve çok hızlı çalıştığı için sinamics g110 sürücü ile motoru sürmek istiyorum. Daha önce hiç sürücü kullanmamamıştım fakat istediğim frekans değerinde manual'lere bakarak quick start ile motoru sürebiliyorum şuan.

İstediğim şu ki PLC'den gönderdiğim 2 input ile motoru durdurup , kaldırmak. Herhangi bir fikri veya bilgisi olan var mıdır acaba ? Şimdiden teşekkür ederim .

Saygılar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
daha önce kullanmadım sinamics ama yazılım olarak starter programı var.bu program ile başlayabilrsin.ben de hevesliyim ama benim elimde bile yok
 
Teşekkür ederim Sn. Rorsis ;

Aslında tüm sıkıntı halloldu ama sürücünün inputlarını nasıl kullanabilirim onu bulamıyorum. İnput parametrelerini nasıl ayarlayabileceğimi daha doğrusu.. Umarım bilen bir usta yardımcı olur bize.
 
sn mekatronixxx yok motor kontrolu yap,yok frekansla yol ver falan filan.simit satsak kafa daha rahat olurdu di mi? :)
 
manueli var mı elinde parametrelerin olduğu? imkanım olsa kurcalaya kurcalaya bulurdum
 
Aslında bende bu pdf ten baktım fakat saırım ben anlıyamadım..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst