Silopi Endüstri Meslek Lisesi'ne yardımlarınızı bekliyorum..

Katılım
11 Ara 2006
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
Herkese merheba..Arkedaşlar 2006 Marmara mezunuyum. Bu sene Silopi'ye elektrik öğretmeni olarak atandım. Bölümde malzeme sıkıntısı var. Özellikle fabrikalardaki şef arkadaşlardan yardım bekliyorum. Kullanmadığınız malzemeler ve hurda sensör,kontaktör vb. elektrik malzemelerinizi gönderebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler..
Tel: 0 546 801 13 57
 
evet hocam bende gecen sene atnmıstım ağrıdayım. aynı sıkıntı bizim okuldada var.bilg bolumunde fazla bi eksık yok.çunku bılg desteğini devlet sağlıyor.ama bizim elektrik bolumunde ozwlllıkle cok malzeme eksiğivar.okullarımıza malzeme almak için nasıl çalışmalar yapılabılır. eğerkı ortak bişeyler çıkarabılrsek hepimiz için faydalı olur.
 
hocam bulundugunuz bölgede elektrik kurumuna giderseniz size çıkma malzemelerden yardımcı olabilirler.ben elektrik arıza servisinde çalıştım.arızalanan kontaktör röle vs bol miktarda oluyor.
 
Bu yöntemle sorunu çözmeniz zor gibi,ama bildiğim kadarıyla her okulun temrinlik malzeme ve demirbaş alma ödeneğinin olması lazım..ve bu ödenekler her yıl gönderilmektedir..ders aletleri yapım merkezi üzerinden her türlü eğitim setini alabilirsiniz..biz meslek lisesi olarak çok güzel eğitim setleri ürettik ve bunları türkiyenin dört bir tarafına gönderiyoruz..tabi ki prosedürü bilmeniz gerekir.....
 
Direnç, kondansatör vs elektronik devre elemanları işinize yarar mı?
 
ayrıca bölgenizde yerli yabancı zengin işadamları var osgb ye bakabilirsiniz
 
Sayın öğretmen arkadaşlar; okulunuzun elektronik bölümleri var ise elektronik malzeme gönderebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst