silikon izolatör

jndl

Üye
Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar merhabalar.
silikon izolatörler sadece YG de mi kullanılıyor?
OG li hatlarda da kullanılabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn jndl

silikon izolatörlerden tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım, biraz açarsanız sevinirim, ancak kablo başlığı türünden bişeyse evet O.G. de de kullanılabilir
iyi çalışmalar
 
Sn.jndl,konuyu açmanızı isterim.Benim de aktardığınız manada silikon izolatör varlığından haberim yok.Polimer muhafazalı parafudrlar,soğuk büzüşme silikon,soğuk uygulama sıvı silikon ,başlık ve ek mufları var.VHD,VKS,Zincir,mesnet,geçit vs de ise porselen.cam,reçine malzemelerden üretilmiş izolatörler vardır.
 
silikon izolatör diğer adıyla kompozit izolatör diye geçiyor.yapıldığı maddeye göre bir izolatör çeşididir.bahsettiğiniz gibi porselen,cam,epoksi ve silikon izolatör diye 4 çeşit izolatör bulunur.bunlardan biridir.
 
Sn. jndl

Ben O.G. de kullanıyorum, o yüzden gerekli yerlerde kullanabileceğinizi söyleyebilirm.
 
sayın zeus hangi marka lar var bilgi verebilir misiniz
çünkü ben og kullanılan silikon izolatör bulamadım
yardımcı olabilir misin?
 
Sn jndl

Marka seçmedim ben, gerekli özellikleri (ölçüleri) verip siparişe çıkıyorum, şimdi siz deyince düşünmeye başladım acaba marka önemli mi diye. İzolatörlerin markası için tedarikçinizle görüşüp net isim alabilirsiniz diye umuyorum.Bilmem yardımcı labildim mi.İyi çalışmalar
 
sn zeus yardımlarınız için teşekkürler...
Og da kullanılıyor olması şimdilik işimi gördü.marka araştırmasına devam ediyorum.
 
YG derken? Arkadaslar, terminolojide artık YG ve OG isimleri kalktı. İkisine de YG denilmektedir. Gerilim düzeyi belirtirseniz daha net cevap alabilirsiniz...:confused:
 
Merhaba,
0 Volt ile 1000 Volt arası A.G.,1000 Volt ile 380.000 Volt arası Y.G olarak kabul edilmekterdir.
Saygılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst