Sigma klima kendiliğinden çalışması

hdemet

Üye
Katılım
3 Tem 2019
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
36
Sigma klima kendiliğinde auto göstergesi yanıp çalışmaya başlıyor. Gece kendi kendine devreye girdi kumanda çalışmıyor. şalterden kapatmak zorunda kaldım. neden yapabilir. Ayrıca dış üniteyi yıkarken cihaz kendiliğinden çalışmaya başladı.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bence timer ayarı açılmış olabilir kumandayı tamir edip kumandadan timer ayarlarını kontrol ediniz. veya androıd veya ıos telefonunuzdan SURE UNIVERSAL KONTROL uygulaması var onu indirip klima markanızı seçip oradan kontrol etmenizi öneririm.
 
yok timer falan açık değil hiç kullanmadım. klima iç ünite üzerinde bulunan açma kapama mı takılı kalıyor yoksa kartta mı sorun var çözemedim.
 
yok timer falan açık değil hiç kullanmadım. klima iç ünite üzerinde bulunan açma kapama mı takılı kalıyor yoksa kartta mı sorun var çözemedim.
Klimanın iç ünite kartından belki sorun olabilir buton basılı kalıyordur belki ayrıca zaman ayarlı olmuş olabilir ayrıca dış üniteyi yıkadıgınızı söylediniz kısa devre yaptırmış olmuş olabilirsiniz dış üniteye.
 
İç ünite butonu iptal edebilirsiniz. Sorun devam ederse yazılımsal sorun olabilir. Yikanan yere dikkat edin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst