Siemens VL160 kompaktta Display sorunu

Katılım
25 Ara 2010
Mesajlar
55
Puanları
1
Yaş
35
Merhaba arkadaslar daha onceden manuel olarak kopmakt olan salterimize dijital ekranli kompakt koyulmus bizde boyle devraldik..
Siemens VL160 modeli ama internette hep manuel olanlarla ilgili bilgiler var.
Ekrana daha hic enerji gelmedi calismadi ancak kompakt salter gorevini yapiyor set degerlerini falan girmemiz lazim ama acilmiyor.Bilen veya karsilasan varsa yardimci olursa sevinirim.
Kumanda enerjiside verdik. Uzerinden 3 fazida gecirdik yine tik yok calismiyor acaba pc den baglanti yeri var ordn mi ilk calistirmak gerekiyor ?
IMAG1446.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bu modeller Siemens in Türkiye piyasasında yok benim bildiğim kadarıyla - yamuluyorsam üstadlar düzeltsin - . Siemensin USA kataloglarında bizim şalt ve enstalasyon tekniği kataloglarında olmayan çok egzantrik ürünler var ki tahminim sizin üründe onlardan biri.
 
Olabilir anliyorum isyerinde o kadar insan bi care olamadi burdada care yok sanirim :)
 
Bu cihazlara ait koruma devrelerine ait harici bir besleme olmuyor bildiğim kadarıyla. Bu noktada ben olsam yerine takabileceğim bir Tmş varsa söker parçalardım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,603
Son üye
devrim25

Yeni konular

Geri
Üst