Siemens Simatic hmi ekran securemode.exe şifresini nasıl kırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prof.

Üye
Katılım
4 Tem 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhabalar Üstadlar
Elimde TP900 Hmi panel var. Program ve backup elimizde yok. Securemode.exe programa şifre koydukları için backup alamıyorum. Firmada hatırlamıyor rezil olduk. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bu tür illegal paylaşımların forum ortamında yapılması yasaktır . Sisteminiz kurulurken hangi şartlar altında sözleşme imzalandı ise ( Bakım-arıza-servis ) o maddeleri inceleyip bir şekilde sistemi kuran şirketi bu işi düzeltmeye ikna etmelisiniz . Yok sözleşme ve şartnamenizde kurulumu yapan şirketi bağlayacak bir madde yoksa malesef işiniz zor .
 
Forum kurallarına aykırı olduğundan konu kapatılmıştır.

1.4 ) Tam sürüm program paylaşımı yasaktır, crack, keygen, serial, patch, lisans dosyaları ile birlikte program paylaşımı yapılmaması önemle rica olunur. Kurallara aykırı paylaşımlar her ne kadar tespit edildiği taktirde derhal silinse bile Kontrolkalemi.com hiçbir yasal sorumluluk kabul etmeyecektir. Her üye kendi mesajlarından sorumludur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst