siemens servo motor ve driver stok yedek bulundurma

Ambitious

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
190
Puanları
1
Arkadaşlar , maddi imkansızlıklardan dolayı yedek malzeme bulunduramamamızın önü açılmasından sonra türkiyede bulunmayan yani temin süresinin 8-10 haftayı bulan malzemelerin teklifini istiyorum . Merak ettiğim şey bu siemens servo motorların tamiri olabiliyormu yoksa 1 tanede bunun yedeğini alayımmı ? Mesela Bursada Simut diye bir firma bunları onarabiliyormuş . Bilgi veya tacrübesi olan varsa yard bekliyorum. Saygılar .
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşım servo motor konusunda Türkiye deki tek tecrübeli olan ve yetkili belgesi bulunan firma SİMUT TEKNİK diyebilirim. Önceleri motor bozuldumu ya yurtdışındaki servislere gitmesi gerektiği yada motorun hurdaya ayrılıp yenisinin alınması istenirdi tamire giderse yada yenisi alınırsa bunun gelmeside uzun sürdüğü için işletme için büyük iş kaybına neden oluyordu. Şuanda arızalanan hertürlü servo motorumuzu büyük bir güvenle simut tekniğe yolluyoruz ve olumlu sonuç alıyoruz. Sağolsunlar bu konuda 7/24 yardımcı oluyorlar.


istersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.simutteknik.com/
 
bizde firma olarak bozulan motorları simut teknige yolluyoruz.ama neredeyse yeni motor ile aynı paraya geliyor tamir ücreti.simuta gönderilen motor örnegin konnektörü kırık olsun,simut yapılan işlemleri abartıyor.bi konnektor degişimi için motorun encoder ayarını bile yeniden yapıyor.size çıkardıgı fiyatta 800euro.ama başkada şansınız yok :(

retek mühendislik hertürlü yedek motor siparişlerinizde yardımcı olabiliriz.

Retek Mühendislik
 
biz de arızalı motorlarımızı mecburen simut tekniğe gönderiyoruz. ancak arkadaşlar biraz yoğun. sizin takip etmeniz gerekiyor sürekli. bir de 'soredear' arkaşımızın dediği gibi bu servoların tamiri yenisinin fiyatını geçebiliyor. bizim işimiz çok kritik olduğu için her motorun yedeğini elimizde bulunduruyoruz ancak bozulan motoru da tamire gönderiyoruz. tamir süresi de arızaya bağlı çok uzun olabiliyor. biz 2-3 aydır motor bekliyoruz mesela. tavsiyem elinde yedek bulundurman.

iyi çalışmalar...
 
Karaköy'de EMSA diye bir firma var, eğer servisinden olumsuz cevap alıyorsanız yada çok yüksek fiyatlar isteniyorsa aramanızda fayda var. Şemsettin ELçioğlu firma sihibi, sarım, Bakım tamir her işi yapıyor. Teorik bilgisi çok çok üst değil belki ama pratikte çok başarılı bir arkadaş. ABB servolarımın tamirini, resolver ayarını, sarımını hatta aşınan millerini bile tamir etmişti. Üstelik fabrikaya gelip teknisyenlere de eğitimini vermişti ücretsiz. Ücret olarak da makul. Bir tavsiye almanızda fayda var.
EMSA
Şemsettin Elçioğlu
Bankalar Caddesi Yanıkkapı Sokak
Ortaklar Han No:21/14 K:2
Karaköy/İstanbul
0 212 254 1871
 
Merhaba Arkadaşlar

Ankara da servo motor tamiri yapan bir firma var. ABB robot motorlarının tamirini yapıyorlar. 1 yıldır bu alanda faliyet gösteriyorlar. Site adresine aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz. İlgili kişi Ali Fuat UZUN.

www.pantek.com.tr
 
Servo motor ve sürücü konusunda marka model fark etmeden hizmetinizdeyiz. Kendi imalatımız olan test ve kalibrasyon cihazımızla, uygun fiyatlı çözümler sunuyoruz. Gerçekçi yaklaşım politikamız gereği sorunu görmeden fiyat vermiyoruz. İsteyen herkesi arge donanımımızı görebilmek için iş yerimize davet ederiz. Konusunda yetişmiş 1 elektronik mühendisi, 3 elektronik teknisyeni, 3 servo motor bakım uzmanı, 2 bobinaj teknisyeni kadromuz ile sorunlarınızın çözümüne talibiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst