Siemens S7-200 Simulasyon Resimli Anlatım

sayın aykut kerem

program lisans kodu istiyor.

yakın zamanda s7 200 simulasyonda td 200'ün kullanımı resimli anlatım şeklinde yayınlanacaktır.

22.03.2009 da ki mesajda td 200 ün kullanımını resimli orak anlataılacak diye bir mesaj var.Tarih 09.08.2012 sizce yakın zaman ne zaman?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Derslerde kullanıyorum. Yeterli ve güzel bence.
 
ben step7 microwin 4.0 kullanıyorum, kullandığım simulasyon programı ise s7-200 simulator 2.0... biçok sorunla karşılaşıyorum mesela, for next ile yazdığınız bi programı export ettiğinizde, simulator hata veriyor. s7-200 simulatorun sürümü eski oldugundan mı anlamadım ama biçok kodu simulator gormuyor. nedeni ne olabilir? napabilirim ?
 
bu programın sımulator olmayanı varmı elınızde
 
Merhaba, microwin 32 ile giriş,çıkış darbe şekillerini görüntüleyebiliyor muyuz ?
 
Sadece Simulasyondaki PLC uzerindeki giris cikis lambalarini goruyon

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
arkadaşlar ben bu programı öğrenmek istiyorum daha önce hiçbir plc programı da kullanmadım bilgisayarıma step 7 microwin sp9 indirdim disk 1 dosyasındaki setupu çalıştırdım fakat dosya belirtmemi istiyor kuramyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
"unable to locate a valid executable for update, you must directory where your previous version of micro/win or micro/dos is located." arkadaşlar ilk defa bu programı kurup öğrenmek istiyorum fakat disk 1 den setup çalıştırdığımda bu hatayı veriyo ve tamam deyince de dosya ekranı çıkıyo yardımcı olun lütfen...


 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 61

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst