Siemens S5 Program Yükleme ve Kullanımı

banada acil bir şekilde türkce s5 dökümanı lazım yardımcı olursanız sevşrşm
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Step 5 programını kurarken ID-KDE Number : 0123456789 olarak kurulacak. Kurulum tamamlandıkdan sonra Step5.zip dosyasını aç. Onunda içinde Simens.exe'yi çalıştır. Bestand tıkla sonra ınstalleul sleutel (en Üstteki)tıkla. A1S5BP70 SIK/SIMATIC STEP5 ST BASIS V 7,0 tıkla. OK yap. programı kapat.
bilisayarı yeniden başlat (bu program dos tabanlıdır)
xp dede çalışır iyi çalışmalar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu programı ne kadar kullanabiyorsun buna göre tarif gerekir.yüklerken set ile dosya dizini seçilir ve online olunur arkasından block transfer seceneğinden transfer bölümüne girilir ve transfer yönü seçilerek block kısmına A yazılır transfer işlemi yapılır.
 
Yardımcı olur inaşallah size.
 

Ekli dosyalar

  • S5 temel kitap.rar
    172.6 KB · Görüntüleme: 745
merhaba arkadaşlar bende step 5 v7.23 dos versiyonu var bu programı kurdum c:step5 klasörüne kurdu dosyaların hepsini ve oradada s5 home ve s5 sys adlı iki kalsör var bu klasörlerden hangisinde bizim kulanıcagımız program acaba.. yada exe.. bitürlü bişi cıkaramadım..windows xp sp3 kulanıyorum tşk..
 
Başlat menüsünde, programlar içinde kısayol vermiştir. Simatic altında olur genelde.
 
tşk..ama galiba windows 98 kurup calışıtrmak en mantıklı yada windows milenyum yada..ben xp sp3 verim alamıyor bir çok versiyon indirdim olmadı bir türlü tam anlamıyla..
 
Ben de V7.23 kullanıyorum, XP SP3 de çalışıyor. S5 sys içinde '' step5 '' olarak bulunur normalde. V7.23 windows uyumludur ayrıca.
 
Arkadaşlar işyerinde siemens s5 115u ya PG 685 kullanarak yedeklenmiş programı yüklemem gerekiyor.PG 685 kullanarak dosyayı cpu ya nasıl yüklerim .Ayrıca yükledikten sonra yapmam gereken bir şey var mı?


Cpu üzerinde turuncu RAM kartı takılı.


Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim .2 gündür uğraşıyorum
 
STEP5_Manual.pdf
 

Ekli dosyalar

  • STEP5_Manual.pdf
    5.5 MB · Görüntüleme: 234

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst