siemens logo yardım

Katılım
7 Şub 2010
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
45
siemens logo comfort 6.1 programı ile logo plcye bağlanamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
LOGO! nun versiyonu nedir ? 0BA5 veya 0BA6 olması gerekir ? Daha eski versiyonlarda LOGO! yu transfer moduna almak gerekir. Orada atlanan birşeyler olmuştur belki veya PC kabloyu tanımamış olabilir.
 
kablosu usb mi seriport mu hiçmi bağlanamadın yoksa bağlıyken bir sebepten dolayı bağlantımı koptu cihaz ve kablosu yeni mi biraz açık yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım..
 
seriportdan bağlı program cihazı hiç görmedi program olarakl 6.1 demo versiyon kullanıyoruz cihaz 0BA6 bağlantı iconu hiç görülmüyor.demo oldugundan olabilirmi.yardımlarınız için teşekkürler.
 
demo versiyonlarda haberleşme kısmıyok arkadaşım mademlogo aldın logo eğitim seti alsaydın hem program hem usb haberleşme kablosu ve türkçe anlatımı var röle çıkışlı bir logo ve tornavida hediyesi var ve bunların hepsi 300tl falan geliyor. sadece usb kablosu 160 tl civarında biliyorum..
 
program tam sürümü sitede paylaşmak yasal değil ama internette 4.1 sürümü var ararsan bulabilirsin farkı yok kullanabilirsin..bulamazsan pm at yardımcıolmaya çalışayım..
 
logo programı siemens otomasyon sitesinde var üye olursan indirebilirsin
 
alakası yok elinde demo olmayan bi versiyonu varsa üzerine domo 6.1 i kur oluyor
 
internetten 4.1 versiyonunu indirebilirsin.daha sonra programı açıp YARDIM-->GÜNCELLEME MERKEZİ ne tıklayıp versiyon upgrade paketini bulabilirsin. versiyon yükseltme paketini bulduktan sonra yükleyebilirsin. kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst