Siemens LOGO Comfort V8.2 Kurmam Gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

Katılım
12 Ocak 2018
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar Logo 230RCE SATIN ALDIM. GENİŞLETİLMİŞ MODÜLÜ İLE BİRLİKTE. FAKAT ETHERNET İLE BAĞLANTI DA PROBLEM YAŞADIM. PİNG ATTIĞIM İÇİN VERSİYON FARKINDAN PROGRAMI LOGOYA ATAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. KONU HAKKINDA YARDIMLARINIZI İVEDİLİKLE BEKLİYORUM.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Google Siemens logo yaz Siemens in kendi sitesine ait olan linke tıkla logo soft comfort programları mevcut.sen kendi bilgisayarına göre (32 bit veya 64) olan v8. Uprage dosyasını siteden indir ve bilgisayarına kur işlem tamamdır dostum eğer halledemezsen mesaj yaz sana tam linkini vereyim.ben bu şekilde halletmiştim.kolay gelsin
Yeni versiyon logo olduğu için programı atamiyorsun haklısın 8.2 uprage yaptıktan sonra halledersin...
 
vallah demo programını indirmiştim. V8 olarak upgrate etmek için siteye girdim setup dosyasını kurdum. DVD sordu. Bende C olarak seçtim. Çünkü internetten indirmiştim. Beceremedim malesef. Uygunsa bir link atar mısınız?
 
Demo program ile maalesef logoya bağlanamzsınız lisanslı programa ihtiyacınız var programınızın lisanslı olduğunu varsayarak cevap yazmıştım
 
logo 8.0 far ise updatleri indirerek guncelleyebilirsiniz forum sitelerinde bulabilirsiniz
 
Elinizdeki logonun sipariş kodunu internette aratıp, siemensin sitesinde hangi logosoft versiyonuyla programlayabileceğinize bakın. benim tavsiyem logosoft v8.3 e geçin.
 
Zamanında bende de aynı durum olmuştu. Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Mail adresime direkt attılar yeni sürüm eklentisini ordan yükledim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst