Siemens Instabus Eib Gamma Vision Aydınlatma Otomasyonu Hakkında Yardım

Katılım
29 Haz 2007
Mesajlar
24
Puanları
1
SELAM DEĞERLİ MESLEKDAŞLARIM .

arkadaşlar yeni iş başı yapmış olduğum bir otelde SİEMENS İNSTABUS EIB GAMMA VİSİON AYDINLATMA OTOMASYONU kurulu ne yalan söyliim ben ilk defa görüyorum bu tür bir sistem'i ancak birazcık kafa yorunca azda olsa mantığı nı çözdüm. şimdi siz üstadlardan öğrenmek istediğim şey anladığım kadarı ile herhangibir linyeyi bu cihazla çalıştırmak için o linyenin bağlı olduğu dimmer'e bir adres tanıtmak gerekli bu işlem'i nasıl yapabilirim daha önceden kurcalamışlar ve bir kaç linye nin adresi silinmiş onları yeniden tanıtmak için sizler'in yardımına ihtiyarcım var. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum hoşcakalın.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kardeş elinde ETS programı ve o otelin database i varsa ve teknik odada usb bağlantı kablosu varsa bu işlem yaklaşık 30sn sürer.
Ama database yoksa ayvayı yemişsin demektir. Çünki database yoksa projeyi baştan oluşturman yani amerikayı keşfetmen gerekecektir. Database var ise ETS programını kur sonra Projeyi import et, bu işlemden sonra projeyi açınca tüm cihazları projede göreceksin. yapman gerekende istediğin cihazı bul download -- programming address diyeceksin sonrada download -- aplication program ve herşey normale dönecektir.

Kolay Gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,526
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst