Siemens e4410 Kurutma Makinası Su Tankı Uyarısı?

esen32tr

Üye
Katılım
8 Şub 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
49
Kurutma makinası yaklaşık 8 yıllık.Makinanın dış koruma yüzeyi açıldı,tüm havlar temizlendi.Pompa ve şamandıra temizlendi.
Ama yinede makina balkonda su giderine bağlı olduğu halde sık sık su kabı uyarısı veriyor.Alt haznede su birikmiyor.Pompa görevini yapıyor.Düğmeye basınca tekrar çalışıyor.Her kurutmada 7-8 kez başlatmak gerekiyor.Açıkcası kurutuyorda ama neden su filitresi uyarısı verdiğini çözemedim.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
"Kurutma Makinesinde Bulunan Su Tankının Bakımı

Su tankı dolduğunda kontrol paneli üzerindeki ikaz lambası yanıp sönecek ve sesli ikaz verecektir. Ayrıca cihaz otomatik olarak kurutma işlemini durduracaktır. Bu durum su tankı boŞaltılana kadar devam edecektir. Eğer bir bağlantı borusu ile cihazın su tahliyesini pis su giderine bağlayacaksanız su tankını iptal edebilirsiniz. Su tankını bu Şekilde iptal ettiğinizde ikaz lambası tank su doluymuş gibi ara ara ikaz verecektir."

İnternette bulduğum kurutucularla ilgili bir dosyada bu son cümle var.Gerçekliği varmı acaba?Gidere bağlı ise neden sık sık tank dolu uyarısı versin.Ben 8 yıldır kullanıyorum,son bir aydır böyle.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,098
Mesajlar
914,955
Kullanıcılar
449,798
Son üye
jsons

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst