Siemens 5SV3316-6 kacak akım röle test sorunu

Kendime izin vermiştim . Yazı yazmayacaktım . Biraz takip ettim . Duramadım .

Kusura bakmasın konu sahibi .
Belge göremedik .
Sn @kocamanusta üstadım foto istedi .
Cevap gelmedi test için ana firmaya gönderim , iadeye verdim , şu anda yanımda yok vs gibi bahaneler olsa bile cevap verebilirdi .

Fotosuda kanıtlamaz , videoda kısmen kanıt . yerinde görmeden tam olmaz .
Video ile konu açılması gerekirdi belge sunulması .
Konu açma ...
Kaçak akım koruma rölesi satın aldım .
Hiç bir kablo bağlantısı olmadan elimde iken kaçak akım koruma rölesinin test butonu bastım test butonu çalıştı .
Daha önce vidolar seyretmiştim kaçak akım koruma rölesi aynı şartlarda test butonu çalışmıyordu düşünceleriniz .
( Sonuçta konu sahibinde kısmen veya tamda olsa kaçak akım rölesi hakkında bilgi var )

Konu hakkında bilği verildikten sonra .
Videolu marka model ile 2 .yorum yazılabilirdi .
Veya tüm yazı birleştirilerek videolu konu açılabildi .

Konu sahibi yazısına inanmam için video ile kanıt göstermesi gerekir .

Video gösterip konu yazısının doğruluğunu anlaşılırsa bu yazımdan ötürü çok özür dilerim .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla ..

Ürünü kardeşimin evine montaj ettiğim için fotoğraf ve video atamadım telefonda fotografı olduğunu zannediyordum ama maalesef bulamadım satın almış olduğum firma ile iletisime geçtim onlarda daha önce böyle bir şikayetle karsılasmadık dediler gönderin isterseniz kontrol edelim dediler yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim fotoğraf ve video atma imkanım olursa atacagım

Son düzenleme:
Ürünü kardeşimin evine montaj ettiğim için fotoğraf ve video atamadım telefonda fotografı olduğunu zannediyordum ama maalesef bulamadım satın almış olduğum firma ile iletisime geçtim onlarda daha önce böyle bir şikayetle karsılasmadık dediler gönderin isterseniz kontrol edelim dediler yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim fotoğraf ve video atma imkanım olursa atacagım

Dediginiz gibi sorun varsa ne kendime nede başkasına bu kaçak akım rölesini tesisata takmam .
Diğer : Kaçak akım rölesi normal davranışını yapsa , görsede bu kaçak akım rölesi test cihazı ile test kontrolu edilmesi gerekir .
Güven vermez .
Acilen geri iadesini yapmanız ve fotosunu her yönden ve videosunu çekip ana şirkete bildirmeniz .

Fotoğraf ve videosunu bekliyoruz .
Kolay Gelsin Sağlıcakla ...

Son düzenleme:
Dediginiz gibi sorun varsa ne kendime nede başkasına bu kaçak akım rölesini tesisata takmam .
Diğer : Kaçak akım rölesi normal davranışını yapsa , görsede bu kaçak akım rölesi test cihazı ile kontrolu edilmesi gerekir .
Güven vermez .
Acilen geri iadesini yapmanız ve fotosunu her yönden ve videosunu çekip ana şirkete bildirmeniz .

Fotoğraf ve videosunu bekliyoruz .

Ucuz etin yahnisi ?
Ekmek köfte ilişkisi .
Tüketici hakem heyetine şikayette bulunmak.
Can tehlikesi olduğu için okkalı tazminat almak .
Vs vs vs .

Ucuz etin yahnisi ?
Ekmek köfte ilişkisi .
Tüketici hakem heyetine şikayette bulunmak.
Can tehlikesi olduğu için okkalı tazminat almak .
Vs vs vs .

İspat önemli .
Önce test için ana firmanın merkeze ürünü göndermesi gerekir .
İhbar hattı var .
Daha önce siğortalar için teste göndermiştim .

Diyelimki röle arızalı vs. Ben bu ürünü markanın kendi bayiliklerden alsam veyahut başka bir firmadan temin etsem bile değişim yapamayacakları bilgisine ulaştım maalesef

ben bire bir aynısını yapmışlar ezberine inanmıyorum.
geçen sene bi proje için 5SV3314-6 almıştım.
fotoğrafları yayınlarsak karşılaştırma imkanımız olur.
diğer bi seçenek de havanda su dövmek.

ben bire bir aynısını yapmışlar ezberine inanmıyorum.
geçen sene bi proje için 5SV3314-6 almıştım.
fotoğrafları yayınlarsak karşılaştırma imkanımız olur.
diğer bi seçenek de havanda su dövmek.
Usta adamlar ufak tefek detaylar hariç birebir benzerini yapabiliyorlarmış, yetkili satıcıları bile ayırt edemiyormuş. Forumda bu konu geçmişti galiba. Müşteri açısından ürünü iade edememek kabul edilemez ama satıcı açısından düşünürsek müşteri satıcıdan orijinal ürünü alıyor sonra sahtesini iade ediyor satıcı iade aldığı ürün orijinal mi sahte mi bilemiyor sonra o ürünü başka bir müşteriye satıyor günün sonunda olay yetkili satıcıdan aldım ama onlar bile sahte ürün satıyora dönebiliyor.​

Bundan 15-20 yıl önce,Simensin sahte olduğuna inandığım bir sigortasını ,Simense gönderdim,bizim ürünümüz dediler.Bi süre sonra,bulunduğum yerde,"sahteyi ihbar et " diye bir seminerleri oldu.Orada,siz kendi ürününüzü tanımıyorsunuzki,bizden nasıl böyle bişey istersiniz dediğimde çok bozuldular .Yanımda götürdüğüm,sahte olduğunu iddia ettiğim bir sigortayı onlara tekrar verdim.15-20 gün sonra,haklıymışsınız,sahteymiş diye geri döndüler.15-20 yıl önceki teknolji,şimdilerde,dahada uçmuş ! olmalı mutlaka. :DEkte,sahte ve gerçek Simens tipler.Bu kadar,teknolojik farkı ! bilmemeleri,ayrı bir garabet tabi.Seminer hatırası şemsiyelerini ;) hala kullanıyorum bu arada :D.
Bundan 30-40 yıl önce,Simensin yedek kontaktör takımlarının Kütahyada sahte üretim yapıldığını tesbit be ihbar etmişti Simens.Buna rağmen,o ürünler o zaman hala piyasaya sürülebiliyordu.Kreynlerde kullanılan Simens kontaktörlerde sorun çıkmaya başlayınca,hepsini AEG ( o zamanlar,onların sahtesi pek olmuyordu .Muhtemelen ! ,şimdi ,onlarında vardır heralde ) kontaktörle değiştirmiştim tedbiren.Cevabını bulumadığım soru,neden hep Simens ?

Ekli dosyalar

• SAHTE ! SİMENS .jpg
    SAHTE ! SİMENS .jpg
    254.4 KB · Görüntüleme: 13
  • SAHTE DEĞİL.jpg
    SAHTE DEĞİL.jpg
    190.3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,519
Kullanıcılar