SHT75 İLE NEM VE SICAKLIK KOTROL DEVRESİ

hesap19

Üye
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
94
Puanları
1
Yaş
27
gooyJ3.jpg


1. DEVREYE ENERJİ GELDİĞİ ANDA NEM VE ISI BİLGİSİ EKRANDA BELİRSİN ..... BİRİNCİ SATIRDA NEM BİLGİSİ İKİNCİ SATIRDA ISI BİLGİSİ YER ALSIN( NOT;ISI VE NEM SIRASI ÖNEMLİ DEĞİL.. )
2. YÖN TUŞLARI YUKARI VE AŞAĞI VE YUKARI OKEY BUTONUNA BASILINCA İLK SIRADA NE VARSA ( NEM VEYA ISI BİLGİSİ ) NEM OLARAK KABUL EDERSEK İKİ ADET AYAR BİLGİSİ ÇIKACAK.
AYAR BİLGİSİ ŞU ŞEKİLDE ; ALT SINIR VE ÜST BİLGİSİ ÇIKACAK.YÖN TUŞLARI İLE ALT SINIR VE ÜST SINIRI DEVRE KULLANICISI BELİRLEYECEK.( ALT SINIR MESELA YÜZE 55 ÜST SINIR YÜZDE 56 )
SONRA AYNI ŞEKİLDE ISI AYARI YAPILACAK
3.NEM SINIRLARINI BELİRLEDİK ( ALT SINIR YÜZE 55 ÜST SINIR YÜZDE 56 ) DEVREDE Kİ ADET RÖLE VAR NEM RÖLESİ NEM DEĞERİ YÜDE 55 OLUNCA RÖLE ÇEKECEK TAKİ NEM DEĞERİ ÜST SINIR YÜZDE 56 OLANA KADAR..
BU OLAY ISIDA DA AYNI OLACAK
( AMA ISIDA 1 DERECENİN ONDA BİRİ HASSASİYETİNDE AYAR YAPILABİLMELİ MESELA: 32.2 İLE 33.5 GİBİ )
Bu şekilde bir devre yapmak istiyorum.ticari anlamda devre tasarlayan arkadaşlar varsa bana ulaşsın veya birilerini tavsiyede edebilirsiniz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
NOT= Devre görsellik oluşturmak amaçlı tasarlanmıştır.
 
butce ne kadar? ne kadar sure war?
 
butce ne kadar? ne kadar sure war?
Zaman sıkıntısı yok şimdilik.Bütçe için ne söyleyim bilmiyorum yeni okul mezunuyum yani bütçe kısıtlı.Birde orada yazmayı unutmuşum şimdi farkettim pic programlamak için ccsc dili ilk tercihimdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst