sezonun ilk kazası benden.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paskomya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin bir an önce toparlanman dileğiyle.

değerli dostlar, iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim. sol kolum kendine geldi fena halde kaşınıyor. iyi ki doktorun aklına uyup alçıya aldırmadım. öteki doktorum da alçıya aldırmadığım için akıllılık yapmışsın dedi. asfalt sürtünmeleri kabuk tuttu. kaşımdaki dikişleri de pazartesi aldıracağım. hareket kısıntısı da kalmadı. dediğim gibi kötülere pek bir şey olmuyor.

Ekli dosyalar

• kolum son.webp
    kolum son.webp
    39 KB · Görüntüleme: 13
Gelmiş geçmiş olsun üstadım.Daha dikkat diyeceğimde dikkat tek taraflı olmaz bilirim.İmkanım olsa bu ülke de trafiğe bile çıkmam.
güzel insan, 12 yaşından beri 2 teker üzerindeyim. düşme/kaza konusunda uzman sayılırım. genelde büyük kaza yapmamak için bilinçli düşerim ve minimum hasarla atlatırım. bu sefer karşıma bir apaçi çıktı ve arabayla çarpışmaktansa; düşmeyi tercih ettim. bilinçli düşerken biraz sert çarptım.

Çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim beterinden korusun inşallah.

ben bu şanssızlığımı kırmak için en yakın zamanda hamama gidip bir kırklanayım. beni okuyacak kadın tanıdıklarım iki tane kaldı biri izmirde, işim zor, ötekinin de kocası izin vermez. şerefli belediye ışıklardaki tüm şarapçıları topladı, dilencileri bıraktı. sokaktaki dilenciye para vermem.
kaza yapalı bir ay oldu. sol kolum cacık olmuştu. cuma günü kasaptan çıkışta sol bacak lamba dedi, tekrar sol koluma düştüm. bu sefer patates oldu. üst kol kemiği ve pazu kısmı çalışamıyor. sol bacak dizden aşağı sürekli kesilmeye başladı, hayra yorayım diyorum ama yürümeye korkuyorum. ne zaman trak gelecek, gücüm kesilecek bilemiyorum.
aklımın ayarı bozulmaya başladı. sağlık alarm vermeye başladı bakalım ne olacak.

ben bu şanssızlığımı kırmak için en yakın zamanda hamama gidip bir kırklanayım. beni okuyacak kadın tanıdıklarım iki tane kaldı biri izmirde, işim zor, ötekinin de kocası izin vermez. şerefli belediye ışıklardaki tüm şarapçıları topladı, dilencileri bıraktı. sokaktaki dilenciye para vermem.
kaza yapalı bir ay oldu. sol kolum cacık olmuştu. cuma günü kasaptan çıkışta sol bacak lamba dedi, tekrar sol koluma düştüm. bu sefer patates oldu. üst kol kemiği ve pazu kısmı çalışamıyor. sol bacak dizden aşağı sürekli kesilmeye başladı, hayra yorayım diyorum ama yürümeye korkuyorum. ne zaman trak gelecek, gücüm kesilecek bilemiyorum.
aklımın ayarı bozulmaya başladı. sağlık alarm vermeye başladı bakalım ne olacak.
Geçmiş olsun üstadım.
3 yol görünüyor size 3 vakte kadar.
Check-Up, MR, Tomografi. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
131,327
Kullanıcılar
455,159
Son üye
aytek066

Yeni konular

Geri