Sew Movidrive combo da z ekseni inverteri hazır değil

xsertif

Üye
Katılım
15 Haz 2012
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
45
Merhaba Arkadaslar kullandığım makinedeki sew moviedriwe combo nun bağlı olduğu encoder hatsından dolayı calıştıramıyorduk. Yeni enkoder sipariş ettim almanyadan geldi ama aynı sııntı devam ediyor "z ekseni inverteri hazır değil" yardımcı olabilir misiniz ya da bu sürücüyü manuel olarak nasıl resetleyebilirim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
z ekseni inverteri hazır değil demek geniş bir hata tanımlaması. Sew markasını hiç kullanmadım ama tecrübelerime dayanarak bu geniş hata tanımlamasını değilde driver üzerindeki hata kodunu alarak error , alarm list açıklamalarına bakarak bir tehşis konulabilir. Encoder sağlam olabilir kabloları sıkıntılıdır. Driver ready sinyallerinde bir sıkıntı olabilir , v.s. Driver fabrika ayarlarına geri döndürüp (parametre yedeğini önceden alınız) tekrar yapılandırmak sorunu çözebilir. Bunlar olasılıklar.
 
Cevabınız için teşekkürler. Problemi zor da olsa kısmen çözdüm ama şimdi de farklı bir problemim var. Aynı makine de C ekseninin konumunu ve hızını ölçen iki ayrı encoder var var konumlayıcı da hız da düzgün çalışıyor fakat makinaya start verince makine "axix c speed flying cnc alarm 32708 " alarmını veriyor. Sürücü sew hız enkoderi inkremental sew konumlayıcı hohner.
Makinaya atılan programda 65 devire gelince sabitlenmesi gerek ama motor 65 deviri geçiyor daha yuksek devirler ulaşıyor ve daha sonra makina stopa geçip bu alarmı vriyor. Yardımınız olursa sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst