Seviye Ölçüm Projesi Hakkında

aphrox89

Üye
Katılım
28 Şub 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar süreç ölçümleri dersinden seviye ölçümü, sıcaklık ölçümü ya da akış (debi) ölçümüyle ilgili bir sistem yapmam gerekiyor.Elinizde bunlardan biriyle ilgili projeler varsa paylaşırsanız sevinirim.4 mart'a kadar proje belirlemem gerekiyor.Buarada maliyeti hakkında bilgide verirseniz çok iyi olur.Birde pnömatik bir proje tasarlıcam cam temizleyici bir robot yapmayı düşünüyorum vantuzlarla cam üzerinde tutunacak ileri geri hareketi ise pnömatik silindir ile olacak.dairesel hareketleri ortadaki büyük vantuz ile tutunarak gerçekleştirecek.bu projeyi bir dergiden buldum.Büyük bir camı temizleyecek olursak bu robotun camın her biryerine hareket etmesi gerekecektir.birden fazla bu işi plc ile yapabiliyoruz.plc kullanırsam maliyet artacak malum öğrenciyim.bunun başka bir yolu olabilirmi? yada pnömatik le ilgili farklı projeleriniz varsa iletirseniz sevinirim isterseniz ***@hotmail.com adresime cvp atabilirsiniz.şimdiden teşekkürler...

Özel mesajlarınızı PM yoluyla yapınız!!!
https://www.kontrolkalemi.com/forum/yonetim-mesajlari-amp-duyurular/213-forumda-mesaj-yazmadan-once-lutfen-forum.html

Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir!!!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Selam arkadaşlar süreç ölçümleri dersinden seviye ölçümü, sıcaklık ölçümü ya da akış (debi) ölçümüyle ilgili bir proje yapmam gerekiyor.Maliyeti uygun basit bir proje fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst