Servo Motor için Yük Oluşturma

mustafay

Üye
Katılım
29 Nis 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar,

Laboratuvar ortamında çalışmak üzere servo motoru yükleyebilecek bir test düzeneğine ihtiyacım var. Servo sürücüye bağlı 20kW'a kadar güç çekebilecek bir servo motoru zorlayacak nasıl bir yük kullanabilirim.

Fikirlerinizi bekliyorum
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Disk fren ile hidrolik frenleme yapabilirsin

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 
Yük hücresi kullanılır. Çelik halat ve demir çubuk motor miline monte edecek şekilde düzenek kurun. Çelik halat motor miline sarılacak şekilde, yük hücresinin bir ucunu çekecek şekilde diğer ucu ise sabit bir yere ve motoru da sabit monte edin. Demir çubuk da yine saat yönünde dönecek şekilde bir ucu mile sabit diğer ucu da yük hücresinin üzerine bastıracak şekilde düzenek kurun. Motor gücüne göe çubuk ya bir miktar esner ya d mil üzerine sarılmaya başlar. Motor koruma rölesi atıncaya kadar motor çalıştırın, motor zorlanır ve durduğunda da okuduğunuz en büyük değer istediğiniz değerdir.
Sn ahmetkayur'un dediği gibi frenleme ile oluşan basınç tartılır ölçülür. Şunlara göz atın fikir verir: servo torq tester - YouTube
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,028
Kullanıcılar
449,808
Son üye
Baharnev

Yeni konular

Geri
Üst