sepam s62 röle program yükleme sorunu

LOTUSSS19

Üye
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba sepam s62 röleden sft2841 proğramı ile yaptığımız değişiklikleri bilgisayarımıza kaydettik.Fakat bu değişiklikleri daha önce kullanılmamış olan yeni taktığımız başka bir sepam s62 röleye yükleme problemi yaşıyoruz.İlk olarak versiyon hatası veriyordu onu düzelttik fakat bu seferde " sepam güncelleme sırasında geçici olarak kapalı olacaktır.Devam etmek istermisiniz" diye soruyor.Evet dediğimizde bir süre sonra " sepam tarafından veri reddedildi" mesajı veriyor.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkür ederim. ( İnşallah derdimi anlatabilmişimdir :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Eğer kesici hücresinde kullanıyorsan kaç tane parametre girmen gerekiyor ki allahaşkına :) ani açma değeri ; ters zamanlı açma değeri ; akım trafo değerleri ; ters zamanlı açma eğrisi seçimi ; bunu röle üstünden elle de girersin ki bu mevzuda da pratik sahibi olmak lazım ; her an ve her zaman aman dur laptopla bağlanayım da ayar set edeyim diyecek durumun olmaz.....
EDİT : SEPAM 60 serisi kesici uygulamalarından daha çok tek bir ünite uygulamalarında gözüküyor ; olsun mantık gene aynı ; sekonder koruma :)
http://ms.schneider-electric.be/Main/Sepam/catalogue/SEPED310028EN.pdf
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,481
Kullanıcılar
449,894
Son üye
Mehmet Denizz

Yeni konular

Geri
Üst