ottoman16 ' Alıntı:
FATEK arkadasıma bir sey sormak isterim.Bir ürünü bulan,onu su anda daha kalitelimi üretiyor anlamına geliyor?,yada diğer markalar farklı yerlerden mi patent ve ürün kalite onayı alıyor?

Ford,la Mercedes aynımı?......o zaman mercedesi atalım cöpe.

Reklam kokusu alıyorum,başka bişi deil..

her söylediğimi gerçekler ile destekliyorum gerekçe gösteriyorum senin gibi karalama yapmyorum.her yazdığımın arkasında bir gerekçe var.

ama şu gerçek ki tüm dünyada kabul edilir.SICK dünyanın en büyük sensör üreticisi, cirolar tüm dünyada açık, her firmanın nerdeyse anasayfasında yazıyor.

bak gerekçeside var her markayı incele internette sende görürsün ciroları.Ben insanları kandırmıyorum gerekçeleri ile açıklıyorum...

ben reklam yapıyorsam sende karalama yapmaya çalışıyorsun..yazdıkalrın ortada.ben senin 10 yazını buraya çıkarırım karalama üzerine ama sen benim 1 yazımı çıkaramazsın.bundan sonrası içinde lütfen etik kurallar çerçevesinde yazı yazmaya devam evet, yoksa bende senin gibi cevap yazar öyle soruya böyle cevap derimm....
 
Hiç bir ciro ,o firmanın en iyi olduğunu göstermez.,Benim takıldığım bu en iyi ibaresi.Siz burda herkesin yazdığına karsılık bir sey eklerken karalama olmuyo diymi?

Aslında burası bilgi paylasım portalı.reklam icin ayrıca siteler onları tavsiye ederim..Zaten hepimiz sizden öğrendik Sick markasını saolun..

Sadece akıllı ürünler güvenlidir.
akıllı olan ürünler ise SICK ten gelir.

Nası? iyi öğrenmişmiyiz?
 
Alan etkili transdüserler googlede ararsan 2.5 ve 5 mt diye var 369 usd 5mt si
 
ışın bariyerlerinden güvenlik için olmayan kullanlabilir. SICK te mlg ve elg serileri var istediğin çözünürlükte bulabiliyorsun.

yada alan tarayıcı ile yapılır güvenlik özelliği olmayan ile.
 
plc ci pnp sen baglanır pnp yerine npn baglanır sa ek röle baglabtısı yapılıyormuş bu röle amacı ney şimdiden yardımınız için tşk edrim .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst