Senkron Generatör

abiciğim bu kaç kvadır ? dizelmidir yoksa gazmı yoksa başka bir yakıtmı ? governorun çeşidi nedir?
kullandığınız senkronizsyon ve yük paylaşma ünitesi nedir? comap ,woodward deif vs
yükün karekteristiği nedir? % kaç oranında şebekeyle yük paylaşıyorsunuz yani bunları bilmeden neye nasıl cevap vereceğiz ?
12 MVA katı yakıt buhar türbini woodward 505 türbin Kontrol Kullanıyoruz karsı basınçlı bi buhar Türbini şebekenin yükünü paslasma İsletmenin Buhar cekisine gore degisiyor yada biz blöf yaparsak artıyor
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhaba ucu çok açık bir soru bilinmeyeb çok o yüzden yorumlarla çözülecek bir sorun degil gibi geldi sadece kişisel fikrim
 
Senkron Generator şebekeye paralel çalışır, Şebeke kesilince zaten acil stopa gider. Bu normal olan bişey. Eğer şebekeden bağımsuz çalışacaksanız uyartım sisteminizin FCR modu varsa o modda çalıştırmayı deneyin.
Aşırı frekanstan dolayı acil stopa gitmesinin sebebi ise, şebeke kesilince generator üzerindeki tahrik gücü sıfırlanır ve rotor bir anda boşa çıktığı için devir artar. Olayın özeti budur.
 
Son düzenleme:
Sizin bu sisteminiz dinamik ups denen sistem mi ? Bilmediğim için soruyorum bu sistemlerle ilgili şöyle bir açıklama var : tüm yükler alternatör üzerinden beslediğinden demerajlı yüklerde sorunsuz çalışabilmektedir.
http://www.powerelektronik.com/dinamik-ups-0
O zaman demerajın sorun olmaması lazım değil mi @kral kobra abi ?
 
12 MVA katı yakıt buhar türbini woodward 505 türbin Kontrol Kullanıyoruz karsı basınçlı bi buhar Türbini şebekenin yükünü paslasma İsletmenin Buhar cekisine gore degisiyor yada biz blöf yaparsak artıyor
Şeker Fabrikası mı burası? Şebekeyle senkrona girmeden sadece generatörle yük almayı denediniz mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst