Selenoid vanayı çalıştıramıyorum

Bir öneriniz var mı peki basınç sağlama konusunda?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Siz öncelikle ne yapmayı planladığınızı yazınız. Biz basıncı arttırmak için kompresör yada pompa kullanın diyeceğiz ama sizin kullanım amacınızı bilmediğimiz için vereceğimiz fikirin size hiçbir faydası olmayacaktır.

Öncelikle kullanım amacınızı nasıl ve nerede kullanacağınızı yazın bizde ona gore size yardımcı olalım.
 
Bahsedilen selenoid hava basıncıyla çalışmıyormu. Suyun basınçlı olması ne işe yarar. Vanayı açması için valfte hava basıncı olması gerekir. Tabi bilmediğim bir türse birşey diyemem.
 
Bahsedilen selenoid hava basıncıyla çalışmıyormu. Suyun basınçlı olması ne işe yarar. Vanayı açması için valfte hava basıncı olması gerekir. Tabi bilmediğim bir türse birşey diyemem.
Selenoid vana demiş arkadaş 12 vdc buradan anlaşılan 12 vdc elektrikli vana olduğu.Bunu şişedeki suyla çalıştırmayı denemiş.Bizde basınçlı suyla yapabileceğini yazdık
 
Merhaba buna benzer bir uygulama yapmistim.Benim kullandigim valfin gecis noktasi 1 mm çapindaydi.İsimi gormesi icin buyutmek zorunda kalmistim.Sonuc olarak bu tip hava icin kullanilan valflerin giris cikis genisliklerine bakarak degerlendirmemek gerekir.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Vanayı kullanma amacım sulama projem yani çeşitli ölçümler ve algoritmalar sonucu vana duracak veya çalışacak. by_lent'in gönderdiği url'deki ürün elimdeki vana selenoid yanı orda da yazdığı gibi. Musluktan hortum bağlamayı deneyeceğim bir de bakalım
 
Bir kaç resmini koysan ? değişik açılardan ..
Ya da marka kod model ya da benzer bir bilgi ?
İç yapısı önemli ne kadar tıklatabildiğin önemli vsvsvbvb ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,155
Mesajlar
915,502
Kullanıcılar
449,900
Son üye
adidas2131

Yeni konular

Geri
Üst