Sektörü ayağa düşürenler

:D iyi güldüm...Ben de çenemi çalıştıramamaktan muzdaribim. Ciddi anlamda öneri istiyorum.:rolleyes:
İnsan üzülüyor bu tür durumlarda
Bu dünya adalet terazisinin kurulacağı yer değil . Birileri hak yiyecek , birilerinin boynu bükülecek , birilerinin kahkahaları arşa varacak . Sonsuz adalet öteki dünyada .
Kırk yıllık kani olurmu yani diye bir laf var . Bir insanın doğuştan gelen fıtri özellikleri sonradan çok az değişir . Bir insan sessiz mülayim kendine dönükse sonradan yırtıcı kaplan olmaz ( Tam tersi içinde geçerli ) . Öyle şeyler kişisel gelişimin para tuzakları . Siz çalışın , işinizin gereğini yapın , onuda rabbim bilir . Kabağın da sahibi var diye bir meşhur hikaye vardır . İnternetten bulup okuyabilirsiniz .
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kat,tek başına ! değil .Kat,kat,kat,500 kat ;)
5000 kat,ve dahiii !
 
En çok parayı kim kazanır/kazandırır?
Satış/pazarlama?
Teknik birimler?
Normalde bunlarin hepsi zincir biçimde birbirine bağlıdır. Birisi olmazsa diğeri de olmaz . Ama memleketimizde satış pazarlama her zaman kahraman ve esas oğlan, teknik birimler ise köle isaura dır.
 
Başka sorum yok, tanık savunmanın. :cool:
Bu durumlar bilimin-teknolojinin üretilmediği ve ithal edildiği ülkelerde görülür. Gayet normal . Şaşırmamak lazım.
Çünkü sanayinin , teknojinin , bilimin ve eğitimin kendi içinde bir felsefesi ve kültürü vardır. Biz yüzyıllardır sadece bunların kabuğuna aşık olduğumuz icin asla bir japonya gibi dünya devi olamayacağız.
 
Innomotion benim arkadaştı, ikili kullanım mesajıyla engellenmiş. Benim bilgisayardan girdiği için sanırım... Bilginize.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,605
Son üye
osaricicek

Yeni konular

Geri
Üst