Sehim Şablonu

arkadaşlar bana da 3/0 pigeon hattın direk boyları ve şalonları lazım enh profili için
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba 154 Kv EİH için 1272 MCM için 2.3.4 bölge için sehim şablonlarına ihtiyacım var Bu Kesit için Otomatik olarak Sehim Şablonu oluşturan bir programım var onu kontrol etmek için bana çok acil lazım.
şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Merhaba, üniversite seçmeli dersi olarak aldığım İletim Hattı dersi için 1/500-1/2000 ölçekli 2. buz yükü bölgesi için sehim cetveline ihtiyacım var. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olarak hiç bir bilgim olmayan zorunlu olarak seçme durumunda kaldığım ders için yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba gurakinh hangi kesit için gerekli??
 
Çok çok teşekkür ederim. Çok faydalı bir şablon paylaşımı olmuş. Elinize emeğinize sağlık.
 
Merhaba 154 Kv EİH için 1272 MCM için AUTOCAD ORTAMAINDA 2.3.4 bölge için sehim şablonlarına ihtiyacım var YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst